![]() |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Teşekkürler prenses hehehe tam da bu başlığa uygunmuş değil mi? Her zaman akılmda olsa da buraya yazmak aklıma gelmedi çünkü yorum yazdığım her yere yazmış oluyorum altını çizdiğin için tekrar teşekkürler. :)) Güzel bir gün diliyorum...actionsmile |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış kimse seni üzmemiş gibi sev kimse seni seyretmiyormuş gibi dans et. kimse seni dinlemiyormuş gibi şarkı söyle. cennet dünyasındaymış gibi yaşa!ttli3ttli3 alıntı |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz için yaşayın ve; — Konuşmadan önce dinleyin, — Yazmadan önce düşünün, — Harcamadan önce kazanın, — Dua etmeden önce bağışlayın, — İncitmeden önce hissedin, — Nefret etmeden önce sevin, — Vazgeçmeden önce çabalayın, — Ölmeden önce yaşayın. Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun. ::)[ William Shakespeare ] |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Hayat; adamak için değil, yaşamak için olandır. |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. ben hayata "evet" dediğim sürece,hayat bana "evet" der. |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. [/COLOR]bu çok güzel sevgili sweeet .. hayat öyle güzel ki gönlümce ve güzel yaşamaya karar verdim. hiç bir şeyin hesabını tutmadan. sevgiyle ve ışıkla kalın[/QUOTE] Konu çok güzelmiş teşekkürler prenses956k Gerçekten de geçmişi suçlayıp durmak insana hiçbir şey kazandırmıyor. -O gün öyle söylemesem böyle olmayabilirdi.. -Bana bu şekilde davranmasalardı bu durumda olmayabilirdim.. -Onunla tanışmasaydım bunlar olmayacaktı.. -Beni çok ezdiler vs vs vs.. Sonu gelmeyen suçlamalar içerisinde olduk hep. Bence her şey şimdiki gibi olmalıydı ki oldu.Geçmişe dönüp bir şeyleri değiştirdiğimizde bugünkü hayatımızın istediğimiz standartlarda olacağını düşünüyoruz. Çok yanılıyoruz. Geçmişte olan her neydiyse bir sebebi vardı ve oldu. Belki bir şekilde kendimizi bulmamızı sağladı.. Belki bizi özümüze döndürüyor.. Belki büyük felaketlerin gelmemesi içindi.. En basitinden mesela annem bana o kadar kızmasa belki okumazdım:) Belli bir noktadan sonra teslimiyet gerekiyor sanırım.. Bu dediklerim geçmiş için.Geçmişte yapılanlara kılıf uydurmak da değil.Geçmişi kabullenmek.Ne olursa olsun her kötüde bir iyi taraf bulup bugüne odaklanmak,yarınımızı şekillendiriyor. Geçmiş için çetele tutmanın sonsuz bir boşluğa sürüklemek dışında yaptığı hiç bir şey yok..İyisi mi çok geçmeden anın kıymetini bilip şükredelim arkadaşlar. |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. yolun keyfini çıkarın.tümsekler belki manzarayı kaçırmamanız için ordadır. alıntı... hadi bakalım hayatın tadını çıkarmaya... kendimize beyaz bir sayfa açmaya... sevgi dolu bir hayata.. sevgiyle her daim mutlu kalın..ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Sevgili pelish'in yazısıyla hatırladım bu paylaşımı güncelliyorum. |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Hey gidi günler o zamanlar yeni girmiştim siteye. Nasılda her yazılanı okurdum saatlerce, paylaşırdım.. sitenin baya aktif zamanlarıydı. Eskilere gittim.. :( |
Cevap: Hayat çetele tutmak değildir. Hayat sen planlar yparken olup bitenlerdir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |