Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Güler Yüz Nasıl Kazanılır? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/618311-guler-yuz-nasil-kazanilir.html)

cadi_bm 13-04-2011 10:19 AM

Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
Aynaya bakarak kendinize yakışan bir güler yüz seçin. Bu yüzü sevin ve benimseyin. Sürekli taşınacak bir maske gibi yüzünüze yerleştirin. Bunu bir alışkanlık, bir tutum olarak, uykuda bile taşıyacak duruma gelin.
Güler yüzlü olmak, kendi öz benliğiyle ve insanlarla barışık olmayı gerektirir. Bakış açınız genelde olumsuzsa, bakış açınızı değiştirin. “Tüm insanlar kötü değildirler ve her şeyde olduğu gibi, içlerinde birkaç kötü insan bulunabilir” biçiminde yeni bir bakış açısı geliştirin. İnsanlara bakarken, göz göze ve yüz yüze iletişimde bulunurken, iç diyalog ile kendinizle konuşun. İçinizden, “sizi seviyorum, bütün insanları seviyorum” deyin. İç telkinle kendinizi güdüleyin ve güçlendirin. O anda ve derhal yüz hatlarınız değişir, gözleriniz parlar, sevecen bir gülümseme yüzünüzde oluşur. Güler yüzlü olmak, neşeli olmayı da birlikte getirir. Bütün insanlarla barış içinde olmalısınız. Bunları yapmak zor değildir.
Güler yüz kazanmak konusunda bazı önlemler alarak bazı davranışlarda bulunabilirsiniz.
1. Güler yüzle yaşamayı aklınızdan hiç çıkarmayın. Sabahleyin kalktığınız zaman aynada, kendinize severek bakın. Takınacağınız güler yüzü deneyin. Kendinizle sesli olarak konuşun. “Sen akıllı ve güzel bir insansın, bugün çok güzel bir gün olarak başlıyor. Eminim yine harikalar yaratırsın ve her şeyi başarırsın” gibi güzel ve olumlu sözler söyleyin. Kendinizi överek şereflendirin, onurlandırın. Bunu muhakkak yapın ve alışkanlık durumuna getirin. Bunun yapılması gereken ciddi bir davranış olduğunu unutmayın. Güne nasıl başlarsanız öyle gider.:zpzp::zpzp:
2. Neşeli insanlarla dostluk kurun ve neşeli ortamlarda bulunmayı seçin. Neşeli, canlı şarkılar dinleyin. Dertli şarkılardan, acıklı filmler seyretmekten ve dertli ortamlardan uzak durun. music45
3. Mizah dergileri alın, komik fıkra kitapları okuyun. Okuduklarınızı öğrenin ve gerektiğinde anlatın. Gülmek ve gülümsemek için fırsat yaratın. Fıkra bilmek de fıkra anlatmak da bir ayrıcalıktır. Ayrıca anlatılan ilgili bir fıkra, bir konuyu hem öğrenmekte ve hem de öğretmekte de önemli bir rol oynar. 89778977
4. Komedi filmleri izleyin ve komedi sergileyen tiyatrolara gidin. Espri anlayışınız da gelişir. Espri bir zekâ ürünüdür. smil56
5. Geçmişteki komik olayları, komik anıları anımsamak, zihninizde canlandırmak sizi neşelendirir. Size yaşam sevinci verir. Sıkıntılı zamanlarınızda komik anıları anımsayarak gülün ve rahatlayın.partysmiley
Güler yüzle yaşadığınız bir hayat, mutlu bir hayattır.
:zpzp:k8908

Alıntı.

neslist 13-04-2011 10:42 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
yazdıklarının hepsini olmasa bile bir kısmını sürekli yapıyorum. sabahları alarmım çaldığında kocaman bir gülücükle gözümü açıyorum ve bu sabah da gülerek uyandığım için şükrediyorum diyorum.gerçekten çok işe yarıyor.

cadi_bm 13-04-2011 11:04 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
956k956k956k

asideniz 13-04-2011 02:42 PM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
paylaşımın için teşekkürler :))) çok güzeldi . beni anlatıyo gülmek herkes beni böle tanır hatırlar hep gülerim ki insanlarda gülsün diye etki tepki meselesi gibi yani :)))

neslist 13-04-2011 04:26 PM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
çok doğru.. gülümsediğimde karşılığını almadığım bir kişi bile yok :)))

planner 13-04-2011 04:59 PM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
1. madde özellikle her sabah 10 dakika yapıldığında gayet güzel sonuçlar elde ediliyor. Yalnız küçük bir ayrıntı; 10 dakikalık süre içerisinde aklınıza bir tane bile olumsuz duygu veya düşünce gelirse başa sarıp 10 dakikalık süreci tekrar ediyorsunuz. Başta çok zor gelirse, ki gülümsemeye ve olumlu düşünmeye alışık olmayanlar için oldukça zor olacaktır, süreyi kısa tutabilir ve ilerleyen zamanlarda artırabilirsiniz.

Teşekkürler paylaşım için, biri bile yapılsa kardır.:)

CaSaNoVa 15-04-2011 12:04 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
İnsanın suratı kasılmazmı ,ağrımazmı zorlarsak

cadi_bm 15-04-2011 09:33 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796056)
İnsanın suratı kasılmazmı ,ağrımazmı zorlarsak

Günayyydıınnnnnnnnnnnnnn :zpzp::zpzp: Yüzümüzü asarken daha çok kas kullanıyomuşuzz, gülümserken sadece iki ben öyle duydumm smil56 Yani cevabımm ağrımazz blissyblissy

Alice in Wonderland 15-04-2011 10:57 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
herkeseee güleryüzlü oldunmmuuu bikere denedin mi sonra ardı arkası gelmiyorr ki :) gülmek güleryüzlü olmak kadar iyi bir his yoktur :)

gunesim 15-04-2011 11:26 AM

Cevap: Güler Yüz Nasıl Kazanılır?
 
Şu andan itibaren her gelene gülüyüm bakalım ne olacak sevincli


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.