![]() |
NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) Umudunuzu koruyun. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Hayallerinizi düşünürken gülümseyin :) Heyecanlanın! Ulaşmak istediğiniz sonuçları hayalinizde canlandırın ve bunlara kavuşmanın heyecanını yaşayın. Bunu sık sık tekrarlayarak hedeflerinizin enerjisini arttırabilirsiniz. Kendinize ve hedefinize ulaşacağınıza inanın. Bu inancınızı dile getirin. "Ben değerliyim. Seviliyorum" Mutluluğu hakettiğinize inanın :) Gerçekten harika şeylere layık olduğunuz bilin :) ..neye inanırsanız , ona ulaşırsınız :) Teslim olun. sabırlı ve güvenli olun. Şimdi ve herzaman mutluluğunuzun sorumluluğunu üstlenin :) Hayatın sunduğu neşe ve fırsatlara açık olun :) Umutsuzluktan kurtulun! Arzuladığınız sonuçları takıntı haline getirmeyin. Bırakın, Evren size sınırsız hazinelerini sunsun :) ALINTI |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) tşekkürlr :) ii geldi |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) ne zaman gucum tukense siteye ugrayp guc takviyesi yapiyorum :) tskler.. |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) saolasın balecimm deneyince huzurlu oluyor insan;) |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) Alıntı:
İyi ki bu siteye üye olmuşum, herkesin değerli paylaşımları için içtenlikle teşekkür ederim :) |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) Bu tür hatırlatmalara ihtiyacım vardı, paylaşım için teşekkürler Nihal'cim :) |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) çekim yasasınn özü budur abi =) elerine sağlık kardeşm 25889 |
Cevap: NeYe iNaNıRSaNıZ oNa uLaŞıRSıNıZ :) Alıntı:
inanirmisin hergun tekrar edyorm bu sozu y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 PM. |