![]() |
Güneşli bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydıııın :)) Günaydın Arkadaşlar sevincli Güneşli harika bir İstanbul sabahından herkese kocamaaan bir merhaba y789 Güneş o kadar parlak ki, içim kıpır kıpır bugün gulensmiley Hepimizin günü harika geçsin inşallah, herkese kocamaaaaan sevgiler blissy |
Cevap: Güneşli bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydıııın :)) Günaydıınnn :))) Şimdi İstanbul 'da olmak vardı ;)) Hepimize güzelll sevgi dolu sürprizlerle karşmışş bir gün olsuuunnn ;))) |
Cevap: Güneşli bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydıııın :)) Beennn bu şehhre aşığıııııımmm sevincli Çokk seviyorum yaa blissy Güneş i bile bi başka gerçektenn y789 Hele buu http://www.tobb.org.tr/deid/isedak/kiz-kulesi-gece.jpg |
Cevap: Güneşli bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydıııın :)) Alıntı:
Ben de İstanbul aşığıyım sevincli İyi ki İstanbul'da doğmuşum, İyi ki İstanbul'da yaşıyorum... Yüreğim kıpır kıpır bugün, çoook mutluyum ve enerjiğim blissy |
Cevap: Güneşli bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydıııın :)) güneş her zaman gönlünüzde bütün ihtişamıyla parlasınsevincli iyi ki varsınız günaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM. |