Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Neden(siz) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/463844-nedensiz.html)

cadi_bm 15-02-2010 11:40 PM

Neden(siz)

Olmuyor yapamıyorum, kendime haksızlık ekmek istemiyorum artık..Bundan nasıl kurtulacam bilmiyorum. Bişeyleri gerekiyor diye yapmamalıyım. Bu geç kalmışlık hissi nezaman bırakacak peşimi. Geleceğe koşuyorum bugüne basarak.Kendime haksızlık etmek istemiyorum. Yapamıyorum….

cadi_bm 16-02-2010 08:36 AM

Cevap: Neden(siz)

Belki de çok sorgulamaktan oluyor; rahat mı bırakmalı? Bu gelgitler telkinlerin yan etkisi olsa gerek. Lütfen bişeyler söyleyin.....

genco 16-02-2010 08:56 AM

merhabalar, geç kalmadın, su anın farkındasın ve birçok seyi değiştirmek için hazırsın:) olumsuz cümleler kurmamaya dikkat et,yapamıyorum değil
su anı yaşamayı seçiyorum,
herşey benim için çalısıyor,
olumlu ve pozitif düşüncelere sahibim,
olumlu ve pozitif insanları kendime çekiyorum,
su an yaptıgım işi seviyorum,
yaptıklarımın farkındayım,
bugün yeni birşeyler öğrenmeyi seçiyorum,
bugün, çok sevdiğin bir insanın sesini duyarak güne başlamayı seç, saskınlıgının sana kattııgı hazzı tatmanı diliyorum.

iyi ki varsın canım, seni seviyoruz.

doris 16-02-2010 08:58 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584942)
merhabalar, geç kalmadın, su anın farkındasın ve birçok seyi değiştirmek için hazırsın:) olumsuz cümleler kurmamaya dikkat et,yapamıyorum değil
bugün, çok sevdiğin bir insanın sesini duyarak güne başlamayı seç, saskınlıgının sana kattııgı hazzı tatmanı diliyorum.

genco... bı yazdıklarına benimde ihtiyacım vardı.. teşekkür ederimmm... iyiki varsın..

genco 16-02-2010 09:02 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584943)
genco... bı yazdıklarına benimde ihtiyacım vardı.. teşekkür ederimmm... iyiki varsın..

sizler de iyi ki varsınız.y789

Sizleri Seviyorum..

cadi_bm 16-02-2010 09:12 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584942)

Çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizi çokkk seviyorumm.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.