![]() |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) benceeee bi müzik aleti çalmayı dene amaaaa farklı bişiler olsunguitar gitarı falan herkes çalışo her ne kadar ben çalamasamday789 |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) burda kar varrrrr heryerr bem beyaaz .... okadarr güzelkii bana çok büyükk mutlulukk veriorrrrrr vede burdan sanaa buyuk mutluluk gönderiyorummm :))) |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) Alıntı:
|
|
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) dans kursunada gidebilirsin mesela arjantin tango y789 çok zevklidir. tavsiye ederim. |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) gitar çalmanı öneririm her gün çalışırsan kendini geliştirirsin. guitar akdeniz akşamlarını öğrenip gitar çalıyorum diyenlere hava atmak gibisi yok.y789 |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) bence bizim buradan sana şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin dememizle bu iş pek olmaz.. öncelikle kendin nelerden hoşlandığını tam olarak bilmelisin ve belirtmelisin ki insanlar da sana o çerçevenin içinde önerilerde bulunsunlar..yoksa çoğu öneri boşa gider..nitekim kimileri için cesaretim yok demişsin..cesaret sınırların nereye kadar mesela..nelerden hoşlanıyorsun bunları belirtirsen daha gerçekçi öneriler alırsın...sadece hobim olsun diye bir işe girişirsen 3 günde bıkar bırakırsın sonrada maymun iştahlıyım dersin..sevgilerle.. |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) arkadaşlar bir türlü mp 3 dileyemiyorum |
Cevap: Tavsiye İstiyorum :)) sevincli Alıntı:
|
Okumayı seviyorum çooooooooooooooookk, sonra gezmeyi, sosyal ortamları falandl67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |