Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Tavsiye İstiyorum :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/463496-tavsiye-istiyorum.html)

ceylinnnnn 22-01-2010 02:56 PM

Cevap: Tavsiye İstiyorum :))

benceeee bi müzik aleti çalmayı dene amaaaa farklı bişiler olsunguitar gitarı falan herkes çalışo her ne kadar ben çalamasamday789

yelda_k 22-01-2010 02:57 PM

burda kar varrrrr heryerr bem beyaaz .... okadarr güzelkii bana çok büyükk mutlulukk veriorrrrrr vede burdan sanaa buyuk mutluluk gönderiyorummm :)))

cadi_bm 22-01-2010 03:00 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580777)
burda kar varrrrr heryerr bem beyaaz .... okadarr güzelkii bana çok büyükk mutlulukk veriorrrrrr vede burdan sanaa buyuk mutluluk gönderiyorummm :)))

Teşekkür ederimmmmm. Buraya da yaaa buraya da yağsınnn956k956k

cadi_bm 22-01-2010 03:02 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580773)
Sinema da bir hobidir. Kısa film vs. Bir sürü kurslar var.

Anladım.Ben sinema diyince film izlemek anladımm.Teşekkür ederim çokkk tavsiye içinnns456

gunesim 22-01-2010 03:10 PM

dans kursunada gidebilirsin mesela arjantin tango y789 çok zevklidir. tavsiye ederim.

appetite for destruction 22-01-2010 03:44 PM

gitar çalmanı öneririm her gün çalışırsan kendini geliştirirsin. guitar
akdeniz akşamlarını öğrenip gitar çalıyorum diyenlere hava atmak gibisi yok.y789

imported_Angel 22-01-2010 04:16 PM

bence bizim buradan sana şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin dememizle bu iş pek olmaz..
öncelikle kendin nelerden hoşlandığını tam olarak bilmelisin ve belirtmelisin ki insanlar da sana o çerçevenin içinde önerilerde bulunsunlar..yoksa çoğu öneri boşa gider..nitekim kimileri için cesaretim yok demişsin..cesaret sınırların nereye kadar mesela..nelerden hoşlanıyorsun bunları belirtirsen daha gerçekçi öneriler alırsın...sadece hobim olsun diye bir işe girişirsen 3 günde bıkar bırakırsın sonrada maymun iştahlıyım dersin..sevgilerle..

rallas 22-01-2010 04:24 PM

arkadaşlar bir türlü mp 3 dileyemiyorum

rallas 22-01-2010 04:25 PM

sevincli
Alıntı:

rallas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580788)
arkadaşlar bir türlü mp 3 dileyemiyorum

cadi_bm 22-01-2010 04:32 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580786)
bence bizim buradan sana şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin dememizle bu iş pek olmaz..
öncelikle kendin nelerden hoşlandığını tam olarak bilmelisin ve belirtmelisin ki insanlar da sana o çerçevenin içinde önerilerde bulunsunlar..yoksa çoğu öneri boşa gider..nitekim kimileri için cesaretim yok demişsin..cesaret sınırların nereye kadar mesela..nelerden hoşlanıyorsun bunları belirtirsen daha gerçekçi öneriler alırsın...sadece hobim olsun diye bir işe girişirsen 3 günde bıkar bırakırsın sonrada maymun iştahlıyım dersin..sevgilerle..

Okumayı seviyorum çooooooooooooooookk, sonra gezmeyi, sosyal ortamları falandl67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM.