![]() |
ÖNERİ(N) :)) Merhaba; Buraya yazmalıyım diye düşündüm çünkü yanıtlar bana yaşama sevinci verecek ;) Değişiklik olsun, renk olsun vs. için bir nlp kursu(msu) bir yer tavsiye edebilir misiniz Ankara'da? Zor biliyorum amatör olabilir yeterki amaçlar başka olmasın samimiyet olsun istiyorum. Var mıdır önerisi olan arkadaşlar ?? Teşekkür ederim ........... |
Cevap: ÖNERİ(N) :)) Oncelikle sana icten bir merhaba diyeyim hosgeldin .Cok dogru bir secim yaptin .Ben 3 haftalik uyeyim sana oneri yapacak kidemli uyeler var simdiden iyi paylasimlar diliyorum |
Cevap: ÖNERİ(N) :)) Durum umutsuz değil di mi ooo67 Olacak önerileriniz di mi ?şaşkın |
Cevap: ÖNERİ(N) :)) Site calisanlari yemekteler galiba onlarda aciktilar ne yapsinlar ,durumun umitsiz degil benceactionsmile Heem ben sana hosgeldin demistim sen benden kidemliymissin profiline baktim t678 |
Cevap: ÖNERİ(N) :)) |
Cevap: ÖNERİ(N) :)) Alıntı:
Teşekkürler Derya Hanım kıdemden değil benimki fazla dertliyim bu aralar ondan dl67 |
Kulağa hoş geliyor ;) Bilmiyorum aslında hoş bir ortam olur diye düşündüm bazı şeyleri canlı görmeye, duymaya ihtiyacım var sanki. Okuma bi yere kadar kendine söz geçiremeyince uygulamayınca fazla anlamı da olmuyo yazık ki........ |
Araştırdınızmı, renk katıyormu? Değişiklik olacakmı? Yaşama sevinci verdimi ? Lütfen durum hakkında bilgilendirin bizleri, sevgiler. |
|
Hemen "bugün ne için şükrettim" bölümüne yazmalısın. Bulanmadan durulmaz! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM. |