![]() |
BU GÜN BUGüN Mutlu, sağlıklı ve bütün olmayı seçiyorum. BUGÜN İyileşme vakti. BUGÜN Bedenimin mesajlarini sevgiyle dinliyorum. BUGÜN Bedenim, ruhum ve kafam sağlıklı bir takım. BUGÜN Kalbimi acıyorum ve şifa yeteneğimin akmasına izin veriyorum. BUGÜN Bedenim içinde yaşamak için muhteşem bir yer. BUGÜN Bedenimdeki her hucre aklimdan gecen her dusunceye cevap veriyor, bu nedenle dusuncelerim olumlu, huzur dolu, sevgi dolu. BUGÜN Gun boyunca derin bir nefes alip bedenimi ve zihnimi derinden gevsetmeyi unutmuyorum. BUGÜN Kalbimden gelen sevginin bedenimin her parcasini ve duygularimi temizleyip sifalandirmasina izin veriyorum. BUGÜN BUGÜN ve her gun bedenimin dogal arzusu sağlıklı ve bütün olmak. BUGÜN İcimde muhtesem, dinamik bir enerji hissediyorum. BUGÜN BUGÜN ve her gun sagligim durmadan daha iyiye gidiyor. BUGÜN Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. BUGÜN Bedenimin olaganustu, akil almaz bir makine oldugunun farkindayim ve bu bedenin icinde yasamanin bir ayricalik oldugunu hissediyorum. BUGÜN Degerli hayat nefesini icime cekiyorum ve bedenimin, zihnimin ve duygularimin gevsemesine izin veriyorum. BUGÜN Sahane gorunuyorum ve kendimi sahane hissediyorum. BUGÜN Kendime sevgiyle sefkat gostermek bana keyif veriyor. BUGÜN Bedenimi tam bu haliyle onayliyorum. BUGÜN Kusursuz, canli, piril piril sagligim icin mutesekkirim. BUGÜN Guc ve butünlük bedenime geri donuyor. BUGÜN Bedenimi dinliyorum ve ihtiyaclarina sevgiyle cevap veriyorum. BUGÜN Sifaya deger oldugumu biliyorum. BUGÜN Doktorumla aramda iyi, sevgi dolu bir iliski var. BUGÜN Kendimi kabullenerek bütünluge ve sağlığa yerlesiyorum. BUGÜN Bedenimdeki her hucre zihnimdeki olumlu imgelere olumlu tepki veriyor. BUGÜN Saglik yanimdan hic ayrilmayan yol arkadasim. BUGÜN Tamamen iyilesmek icin ihtiyacim olan her insani, yeri ve nesneyi hayatima getiriyorum. BUGÜN Bedenim nasil sağlıklı olacagini biliyor. BUGÜN Bedenimdeki her organ, kas, eklem ve hucre seviliyor ve onaylaniyor. BUGÜN Sağlıklı dunyamda her sey yolunda. Louise Hay |
Cevap: BU GÜN bu çok güzel birşey! teşekkürler arkadaşım!...actionsmile |
Cevap: BU GÜN evet bende herşeyin düşünceyle bittiğine inananlardayım bugün yazınız için sağolun keşke böyle düşünebilsek... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 AM. |