![]() |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... aaa filmdeki aşıkların şarkısını çalmayı unuttuk yahu sevincli filmi seyrederken bunu dinleyerek seyredin arkadaşlar..sinema gibi sinema olsun yanii..dimi ama... derty derty uy897 uy897 http://www.youtube.com/watch?v=vKbVSqfbarI |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... vayyyy aşk meyvası hülyaa..... sevincli annenlere selam söyle öp ellerinden... geleceklerdi bu gün yarın... ne mutlu onlara... darısı tüm sevemlerin başına... bu özel hikaye için teşekkürler... ark5 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... evet canım yarın gelecekler..slmnı söyliycem,ellerinden de öpücem..teşekkür ederim.. blissy bir süre ayrı kalıcam siteden ama ilk fırsatta gelicem..bu yüzden bu gün bunları yazdım ki..okuyun ve beni unutmayın anacım.. sevincli unutursanız küserim..filmlerimi yarıda keseriiiim... smil56 ne yüzsüzüm ama..siz açtınız beni siiiiz..sizi gidi telkinciler sizi..sizi gidi akılküpleri sizi..anacım her soruya da bir cevap bulursunuz..azcık susun ayol..bişey de bilmeyi verin...anladın sen onu shamanic.. khkh56 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... Hülyacım çok güzeldi..Çok duygulandım..Ne büyük aşk ve sevgiymiş Maaşallah..Harika... kiss3 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... duyduk duymadık demeyin... http://www.youtube.com/watch?v=SsiIDwz_KgU bu senin filmin konulu bölüme yeni film senaryoları yazan üyeler alınacaktır... konuyla alakalı olanların,hülyaa adlı ünlüye ulaşmaları rica olunur.. maaş söz konusu bile değildir..beğenilen tüm filmler burada izleyiciyle buluşturulacaktır.. yeme,içme otel masraflarınız dahil olmak üzere...tüm ihtiyaçlarınız kurumumuz tarafından karşılanacaktır.. eee daha ne duruyorsunuz?? sevincli khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... yahu ben bu bölümü nasıl kaçırmışım blookhülyacım çok ama çok güzel ellerine yüreğine sağlık hep takipteyim artık ben cat56 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... Alıntı:
teşekkür ederim pisimbat.. sapkal89 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... bu senin filmin bölümü müdürlüğüne; sn yetkili ünlü... kurumunuz tarafından çıkarılan ilanda ki karalama özelliğinin tarafımdan beceriyle yapıldığının farkına vardığımdan.. yeni karalama kampanyalarımı sayfalarınız aracılığı ile kitlelere ulaştırmak istiyorum.. referans olarak pisi bloke etme ve emel avatar hapsetme hadiselerimi bilgilerinize sunarım... istenildiğinde daha fazla referans gazete küpürlerinden kesilerek tarafınıza ulaştırılacaktır.. maaş istemeyip karma ve teşekkür usulü ile çalışmak prensiplerim arasındadır.. vermesseniz karalarım ona göre.. sizden ilham larak yaptığım ilk karalama çalışmamı aşağıda bilgilerinize sunarım yetkili ünlü.. ünsüz olarak başladığım bu yolda ünlü olarak zirve yapmama yardımcı olacağınızı ümit ederek saygıların yanında sevgilerimi sunarım.. http://www.resim-yukle.com/img01/15/670136kk.GIF |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: BU SENİN FİLMİN... hülya sakın kanma şamanik'e sen ünlü olmak için emelle benim popüleritemi kullanıyor bak başına bela alırsın ona göre (bendeki öz güvende sınır ötesi yahu şamanla aşık atıom yuff bana ) khkh56 cat56 blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM. |