![]() |
Merhamet Başkalarının acılarını da yüreğinizde hissedin. Diğer insanların da çabaları, hayal kırıklıkları ve yetersizlikleri olduğunu bilin ve onlara yüreğinizi açın. Herkesin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının farkına varın. Kimseyi yargılamayın. Merhamet duygusunu her zaman kalbinizde taşıyın. |
Sükunet Sükunet her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu bilerek ve her canlıyla, her koşulla uyum içinde yaşamayı öğrenerek kazanılır. |
sanemce senin sayen de bugun dünden daha iyiyim yaa956k foruma gönderdiklerin bende inanılmaz bi mutluluk ve huzur yarattı...sana ve hayatım degisti ailesine nişanlım ve ben adına çok çok çok tşkr ediyorum .... |
canım inan çok mutlu ettin beni de ark5 mutluluğuna katkım olabilmesi çok güzel s456 çok sevgilerimle kiss3 |
Sevgi Tüm canlılar sevilmek ve onaylanmak ister. Bu onlara verebileceğiniz bir şey. Tüm benliğinizle, bencillikten uzak ve koşulsuz sevin. |
Yargısızlık Çarpık olanı düzeltmek için, öncelikle kendinizi düzeltmeniz gerekir. Kendinizi hizaya getirdiğinizde, dünya daha farklı görünecektir. |
Alıntı:
bir kemdimi hizaya getirebilsem biliyorum ki herşey farklı olacak :( |
çok güzel, çok faydalı, çok çok çok....956k Güzel yüreğine, emeğine sağlık canım benim. sevgiler kiss3 |
güzel sözlerin için ben teşekkür ederim ışığımm ttli3 okuyan gözlerin güzelliğiyle değeri artıyor paylaşımlarımın ark5 sevgiler kiss3 |
Hoşnutluk Yaşamın size sunduklarından hoşnut olun. Daha fazlasını istemeyin. Size sunulmuş olan her şeyin, kendi iyiliğiniz için olduğunu bilin. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |