![]() |
Gecenin dinginliğinde, sessizliği duyabilirsiniz. Zihin dinginken de sessizliği dinleyin ve size yol göstermesine izin verin. |
Birlik Her şeyi BİRLEŞTİRİN. Bütün enerjileriniz aynı yöne doğru gittiğinde, harika şeyler olacak. Başkalarını birleştirdiğinizde, başarı kaçınılmazdır. Bu yolda uyumla çalıştığınızda, herşey zenginleşecek. |
İçtenlik Davranışlarınızın yüreğinizin masumiyetiyle dolu olmasını sağlayın. İÇTENLİK böyle temin edilir. Yolu izleyin. İçtenlikle yaşayın. Dünyaya masumiyeti geri getirin. |
Doğru Davranış Her zaman, başkalarının gözünde doğru olanı değil,kendi yüreğinizin doğru bildiğini yapmaya gayret edin. Başkalarının düşünceleri geçicidir, sizi o an sevip başka bir an sevmeyebilirler. Yüreğinizin doğrultusunda hareket edin ve zafere ulaşın. |
Çözüm Üretme http://img144.imageshack.us/img144/8166/zen40.jpg Karanlık bir odayı aydınlatmanın yolu, sadece ışığı açmaktır. Kendinizi herhangi bir sorundan kurtarmak için, problem yerine ÇÖZÜME odaklanın. |
Bağışlama Kendinizi ve çevrenizdeki herkesi BAĞIŞLAYIN. Başkalarını yargıladığınızda acı çeken yine sizsiniz. Bağışlayarak bütün acılardan kurtulabilirsiniz. |
Konsantrasyon İstediğiniz şeye, tıpkı boğulmakta olan birinin havayı, aşığın, sevdiğini istediği gibi odaklanmalısınız. Bu KONSANTRASYONUN yoğunluğu bütün engelleri ortadan kaldıracaktır. |
Yansıma Göl durgunken, yansıma daha belirgindir. Zihin dinginken de hayatın yansıması daha net görünür. Yansıma, açıklık getirir. |
Zarafet Zarafetin güzelliği sebepsiz lütufları beraberinde getirmesidir. Yukarıda nasılsa, aşağıda da öyle. Rasgele zarafet uygulamaları yapın. Sebepsiz yere armağanlar verin, haketmediğini düşündüğünüz kişilere de şefkat gösterin, hiç kimsenin sevmediği kişileri sevin. ZARAFET sergileyin. |
Neşe http://img90.imageshack.us/img90/4217/zen45.jpg Sevinç, içinizdedir. Ne arzu ettiğiniz şeyleri elde etmenize ne de hedeflerinize ulaşmanıza bakar içinizin derinliklerinde en yalın haliyle yatar. NEŞENİN, dış etkenlere dayanmadığını bilirseniz, sonsuza dek sizin olacaktır. |
Merhamet Başkalarının acılarını da yüreğinizde hissedin. Diğer insanların da çabaları, hayal kırıklıkları ve yetersizlikleri olduğunu bilin ve onlara yüreğinizi açın. Herkesin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının farkına varın. Kimseyi yargılamayın. Merhamet duygusunu her zaman kalbinizde taşıyın. |
Sükunet Sükunet her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu bilerek ve her canlıyla, her koşulla uyum içinde yaşamayı öğrenerek kazanılır. |
sanemce senin sayen de bugun dünden daha iyiyim yaa956k foruma gönderdiklerin bende inanılmaz bi mutluluk ve huzur yarattı...sana ve hayatım degisti ailesine nişanlım ve ben adına çok çok çok tşkr ediyorum .... |
canım inan çok mutlu ettin beni de ark5 mutluluğuna katkım olabilmesi çok güzel s456 çok sevgilerimle kiss3 |
Sevgi Tüm canlılar sevilmek ve onaylanmak ister. Bu onlara verebileceğiniz bir şey. Tüm benliğinizle, bencillikten uzak ve koşulsuz sevin. |
Yargısızlık Çarpık olanı düzeltmek için, öncelikle kendinizi düzeltmeniz gerekir. Kendinizi hizaya getirdiğinizde, dünya daha farklı görünecektir. |
Alıntı:
bir kemdimi hizaya getirebilsem biliyorum ki herşey farklı olacak :( |
çok güzel, çok faydalı, çok çok çok....956k Güzel yüreğine, emeğine sağlık canım benim. sevgiler kiss3 |
güzel sözlerin için ben teşekkür ederim ışığımm ttli3 okuyan gözlerin güzelliğiyle değeri artıyor paylaşımlarımın ark5 sevgiler kiss3 |
Hoşnutluk Yaşamın size sunduklarından hoşnut olun. Daha fazlasını istemeyin. Size sunulmuş olan her şeyin, kendi iyiliğiniz için olduğunu bilin. |
Zen kartlarının sonuncusunu paylaşmış bulunuyorum. İlginiz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.. Yeni çalışmalarda görüşmek üzere diyorum y789 sevgiler kiss3 |
Kartlar için teşekür ederim, benım için çok yararlı oldu.Dönüp okuyabileceğim güzel bir kaynak. Her durumla ilgili yol gösterici sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgiyle kalın. Öğrenmeye nekadar açıkmışım... öğrenmiş oldum. |
sizlerle paylaşmak büyük keyifti meliha'cım sevgiler kiss3 |
Sevgili Sanemce bitmesine uzuldum aslinda...bende hergun cok severek okuyordum...ve okumadan once icimden bugun neyi ogrenmeliyim diye niyet ederdim... canim cok cok tesekkur ederim Sevgiler |
sevgili su duru zen kartları bitti evet ama seveceğinizi umduğum başka paylaşımlarım olacak ttli3 teşekkür ediyorum ilgine ark5 |
Tatlım çok teşekkürler çok güzeldi ve hepsini kaydettim.. Kısa ama vurucu mesajlar içeren bu çalışmalara bayılıyorum kiss3 |
Sıradaki paylaşımlarını merakla bekliyorum Sanemcem.sevgiler kiss3 |
Alıntı:
sevgiler kiss3 |
Cevap: ZEN Kartları Çok çok teşekkürler... |
Cevap: Alçakgönüllülük çok beğendim:))) teşekkürler... |
Cevap: ZEN Kartları Canım Zen kartlarını yeni keşfettimblissySüüperlerrr hemen kayıt edeceğim hepsini.smil56 Yüreğine sağlıkkiss3 |
Cevap: ZEN Kartları harika bir paylaşım olmuş sanemce çok keyifliydi teşekkürler http://motsdefemmes.free.fr/gifs/anges/ange014.gif |
Cevap: ZEN Kartları keyifle paylaştım wampirellam kiss3 |
Cevap: ZEN Kartları [quote=sanemce;311230]Zen kartlarının sonuncusunu paylaşmış bulunuyorum. İlginiz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.. Yeni çalışmalarda görüşmek üzere diyorum y789 Valla emeğine sağlık.Çok güzel bir çalışmaydı.Nefesimi tutarak her birini tek tek okudum:))Her biri birbirinden güzel.Teşekkür ederiz. Benki oburumdur.Aklıma yemek bile gelmedi:)))) |
Cevap: ZEN Kartları Sevgili Clementina geriye dönüp tekrar okumama vesile olduğun için asıl ben teşekkür ederim sana ark5 sevgiler t678 |
Cevap: ZEN Kartları Gerçekten çok beğendim bu şekilde okumakta saklamakta çok zor oldugundan 50 sayfalık bir e-kitap şekline getirdim sizlerlede paylaşıyorum beğenen saklamak isteyen arkadaşlar indirebilirler 50 sayfa pdf formatında http://rapidshare.com/files/375384499/zen_kartlari.pdf |
Cevap: ZEN Kartları harikasın McOrco nasıl olacağını en çok merak ettiğim "zen kartları" ve "etkili insanların 7 alışkanlığı" idi alt yazılı olmalarından dolayı ttli3 zen kartları gerçekten çok güzel olmuş. ellerine sağlık 25889 böylece daha çok kişiye ulaşabilecek ne güzel ark5 |
Cevap: ZEN Kartları açıkcası evet onlar en zorları oldugu ıcın bende onları sona bıraktım sevincli Sizede çok tesekkurler haber olmamızı sagladıgınız ve bızlerle paylasıtıgınız ıcın etkili insanların 7 alıskanlıgınıda yenıden yapıcam musaıt bır zamanda her kart yanyana 2 sayfa seklınde altyazıları yanında yazacak paylasımlarınızın takıpcısıyım956k |
Cevap: ZEN Kartları hallettim ;) |
Cevap: ZEN Kartları mesnevi okumayı tercih ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52 AM. |