Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   BEYNİMİZE FORMAT (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/205495-beynimize-format.html)

dunya21 15-01-2009 09:15 PM

BEYNİMİZE FORMAT

bir ara düşündüm beynimize bilgisayar gibi format atmak mümkün olsaydı atarmıydık? siz değerli dostlarımın cevaplarını bekliyeceğim ve bunu nasıl başardığımı anlatacağım

the desert 15-01-2009 09:23 PM

nasıl ynı format atmayımı başardın ?anlatırmısın gercekten cok ıhtıyacım var cnm yaa:(

Belgin ∞ 15-01-2009 09:24 PM

Bizim de burada yaptığımız çok farklı birşey olmasa gerek y789

yasal06 15-01-2009 09:40 PM

beyne format atmak bilinçaltını temizlemekle aynı şey bence.. bunun bi sürü tekniği var hipnoz, eft, telkinler, meditasyon.. ama daha kolay ve kısa bir yolu varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz..

CeM 15-01-2009 09:41 PM

İnsan zaten bilgisayar gibi bişey(yapı olarak) olabilir tabii...

MEX54 15-01-2009 10:10 PM

dertybunun birsürü yolları var önemli olan bunları hayata geçirebilmek bu format olayı çokda bilmediğimiz birşey değilderty

the desert 15-01-2009 10:14 PM

iyi o halde başarmış olan arkadaşlaranlatsınlar....madem farklı bı şey değil...

dunya21 16-01-2009 12:56 PM

elbette anlatacağım ama en önemlisi inanmak ve irademizin sağlam olması gerekir butün bildiklerimi aktarıcam yanlız bu iş öyle kısa bir zamanda olacak bir şey değildir

perilice58 16-01-2009 02:13 PM

y789 ilgimi çekti

aysegul_tirtil 16-01-2009 10:00 PM

Alıntı:

dunya21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 297768)
elbette anlatacağım ama en önemlisi inanmak ve irademizin sağlam olması gerekir butün bildiklerimi aktarıcam yanlız bu iş öyle kısa bir zamanda olacak bir şey değildir

azz sonra azz sonra gibi olmus bu sevgili dünya 21y789

tabacana26 17-01-2009 12:18 AM

beyne format atarsak hepsi sıfırlanır biz sonra yürümeyi ve konuşmayı unuturuz tekrar nasıl yükleme yapcaz sıfırlanırsa

CeM 17-01-2009 01:01 PM

FOrmat tan kasıt,yani olumsuz düşünceleri v b . temizlemek...

dunya21 17-01-2009 01:36 PM

arkadaşlar benim amacım burada bir takım sıkıntıları olan arkadaşlarıma başımdan geçen daha doğrusu yendiğim hastalığımı size açıklamak o zaman ilçede yaşıyordum ve ilçe halkı beni çok seviyordu sosyal bir insandım bütün etkinliklere katılırdım ama sonradan yavaş yavaş içime sıkıntılar girdi ve sonrası yani zihnimde okadar değersiz şeyler vardı ve uyku uyuyamıyordum insanlarla konuşmak istemiyordum yani hayatım altüst olmuştu gitmediğim doktor kalmadı ve öğrendimki hastalığı ancak biz irademizle yene biliriz şimdi format konusu yani zihnimizedeki kötü anları nasıl sileriz ben yaptım inşalah sizde yaparsınız tek nokta aktıvasyonu ıle yonlendırme ve sistem modu degısme beyni beyin ile vurma yöntemiyle yapmaya çalıştım beynin pozitif özellıklerını yukselterek negatıf olanı bastırma ornek andrealin insan beyni sınırsız kapasiteye sahiptir
siz unutmuş olsanız bile, bebekliğinizde beşiğinizde kaç boncuk vardı, ne renkteydiler, anneniz size hangi ninnileri söylerdi hepsi hafızanızda mevcuttur ben sık sık nehir kenarında oturup sabaha kadar ay işığında beklerdim ve bana ne oldu diye düşünürdüm suyu izlemem sıkıntılarımı biraz düşürüyordu hatırladıkça yazarım

imported_Angel 17-01-2009 04:22 PM

konunun başlığı yanlış olmuş aslında..
format diyince insanın aklına ister istemez "herşeyi sıfırlamak" geliyor..
konuyu açan arkadaşımız da zaten herşeyi silmek anlamında demediğini belirtti...
"virüsleri temizlemek" deyimi kullanılsa daha doğru olurdu...
çünkü format herşeyi sildiği için kötülerin yanında iyilerin de silinmesi sözkonusu ki bunu istemeyiz...
hayatımızdan öğrendiğimiz bütün dersler tecrübeler de yokolur...
kötü olanlara da virüs veya gereksiz dosyalar denebilir...illa ki beyni bilgisayara benzeticeksek :)

imperfect 17-01-2009 06:36 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306437)
konunun başlığı yanlış olmuş aslında..
format diyince insanın aklına ister istemez "herşeyi sıfırlamak" geliyor..
konuyu açan arkadaşımız da zaten herşeyi silmek anlamında demediğini belirtti...
"virüsleri temizlemek" deyimi kullanılsa daha doğru olurdu...
çünkü format herşeyi sildiği için kötülerin yanında iyilerin de silinmesi sözkonusu ki bunu istemeyiz...
hayatımızdan öğrendiğimiz bütün dersler tecrübeler de yokolur...
kötü olanlara da virüs veya gereksiz dosyalar denebilir...illa ki beyni bilgisayara benzeticeksek :)

Ben de aynı fikirdeyim. Format atmaya gerek yok ama iyi bir virüs programı lazım sung66 . sorunlara "yoksay", "atla" diyemeyiz de. karantinaya alınmış olanlara da tahammülüm yok. en iyisi zorlamadan silecek bir virüs programı. onayi smil56

nevresim 17-01-2009 06:42 PM

Alıntı:

dunya21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306413)
arkadaşlar benim amacım burada bir takım sıkıntıları olan arkadaşlarıma başımdan geçen daha doğrusu yendiğim hastalığımı size açıklamak o zaman ilçede yaşıyordum ve ilçe halkı beni çok seviyordu sosyal bir insandım bütün etkinliklere katılırdım ama sonradan yavaş yavaş içime sıkıntılar girdi ve sonrası yani zihnimde okadar değersiz şeyler vardı ve uyku uyuyamıyordum insanlarla konuşmak istemiyordum yani hayatım altüst olmuştu gitmediğim doktor kalmadı ve öğrendimki hastalığı ancak biz irademizle yene biliriz şimdi format konusu yani zihnimizedeki kötü anları nasıl sileriz ben yaptım inşalah sizde yaparsınız tek nokta aktıvasyonu ıle yonlendırme ve sistem modu degısme beyni beyin ile vurma yöntemiyle yapmaya çalıştım beynin pozitif özellıklerını yukselterek negatıf olanı bastırma ornek andrealin insan beyni sınırsız kapasiteye sahiptir
siz unutmuş olsanız bile, bebekliğinizde beşiğinizde kaç boncuk vardı, ne renkteydiler, anneniz size hangi ninnileri söylerdi hepsi hafızanızda mevcuttur ben sık sık nehir kenarında oturup sabaha kadar ay işığında beklerdim ve bana ne oldu diye düşünürdüm suyu izlemem sıkıntılarımı biraz düşürüyordu hatırladıkça yazarım

nasıl yaptınız bunu acaba?içimde (ne kadar bastırmaya çalışsamda) negatif konuşmalar yoğunlukta altedemiyorum ben.

dunya21 17-01-2009 07:15 PM

Alıntı:

imperfect Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306450)
Ben de aynı fikirdeyim. Format atmaya gerek yok ama iyi bir virüs programı lazım sung66 . sorunlara "yoksay", "atla" diyemeyiz de. karantinaya alınmış olanlara da tahammülüm yok. en iyisi zorlamadan silecek bir virüs programı. onayi smil56

ben espiri olsun diye yazmadım sizden birşeyde talep etmedim sadece başımdan geçenleri anlatım ve anlatmaya devam edeceğim belki bir faydam dokunur arkadaşlara

dunya21 17-01-2009 07:18 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306451)
nasıl yaptınız bunu acaba?içimde (ne kadar bastırmaya çalışsamda) negatif konuşmalar yoğunlukta altedemiyorum ben.

arkadaşım ben atlatım inşalah sizde atlalırsınız dedimya çalışıyorum fırsat buldukça yazarım sizde uygularsınız saygılar

dilon 17-01-2009 08:13 PM

aaaahhhh ah nasıl da ihtiyacım var böyle birşeye.....keşke hayatımın son on yılını silebilip yepyeni bir başlangıç yapabilsem.....dikkatle takip edicem.sevgiler....

MEX54 17-01-2009 10:14 PM

Alıntı:

dunya21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306458)
ben espiri olsun diye yazmadım sizden birşeyde talep etmedim sadece başımdan geçenleri anlatım ve anlatmaya devam edeceğim belki bir faydam dokunur arkadaşlara

dünya21 ilk önce yaşadıklarını bizle paylaşdığın için teşekkürler daha önce format olayını bilmediğimiz birşey değil bunu uygulamak mesele demiştim bende bunu uygulamakta zorluk çekenlerdenim yalnız bu uygulamayı başarmış olanların burada bizlerle paylaşmaları bize moral kaynağı oluyor ve bunun imkansız olmadığını gösteriyor tekrarTEŞEKKÜRLER...partysmiley

t678 blissy t678 blissy

imperfect 17-01-2009 10:27 PM

Alıntı:

dunya21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306458)

umarım seni kıracak birşey yazmamışımdır. eğer öyleyse özür dilerim.
geçmişte yaşayıp da bizi üzen çok olay olmuş olabilir. bizden birşeyler alıp götürmüş de olabilirler. Dersimizi alıp geçmişe göndermek en güzeli. elbette hatırlandığı zamanlar olacak ama o da bu anın kıymetini bilmemizi sağlayacak. Başımıza gelen herşeyin mutlaka bir sebebi vardır. Kaybettirdiklerinin yanında kazandırdıklarını da unutmamak gerek.
Gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe.Unutma ki bütün çirkinliklere ve zorluklara rağmen dünya yine de güzel biryer. Mutlu Kal...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.