Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Geçmişle Bağları Koparma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/1861-gecmisle-baglari-koparma-calismasi.html)

shamanic 27-05-2008 02:39 PM

Ynt: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması

yapabilirsin canım elbette neden olmasın..

ben hiç denemedim ama yararlı olacağı kanısındayım..

sevgiler.. t678

keskin38 03-03-2009 09:59 PM

aaa eveeettttidea3 sigaradan ciğerlerime dogru bir bag düşleyip kesebilirimmmm 956k

keskin38 08-03-2009 06:25 PM

Ya bu kadar olur.sitedeki sıgara ile ilgili resımlere bakmıstım.yaklasık 3 saat once de pakette kalan 4 sıgaram vardı ve bu son paketım bır daha almıycam bırakıyorum seni dedim.her neyse az evvel son sigaramı yakayım dedım.veeee cıkartırken elimden düştü yakalayım derken sigara kırıldı...bana bir mesaj mı verdi acaba y789

umarım kararımdan dönmem y789dönmek istemıyorum.
11 gundur ego-guven, sucluluk ve zınde uyanma telkinleri dinliyorum.sımdı lısteme sıgarayı bırak telkinini ekliyorum...21 gun sonra kutlama yaparız dimiy789

keskin38 09-03-2009 08:39 PM

Yok yok ağla2ben kutlama felan haketmıyorum ağla2cunku yıne vazgectım.ağla222 saatlik sigarasızlıktan sonra yine içmeye basladım çünkü moralim alt üstağla2

semkur 10-03-2009 10:46 AM

Alıntı:

zoyasonsuz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 15185)
İki kişi arasında bulunan mor alevli ateşin için var olan kordonu atıyoruz ve yok oluncaya kadar onu izliyoruz.Yok olunca karşımızdaki kişiye teşekkür edip onunla vedalaşıyoruz.

.

merhaba arkadaşlar buradaki mor alevli ateş ne biraz aydınlatabilirmisiniz.
sevgimle,
kiss3

serpil22 10-03-2009 12:17 PM

canım gümüş mor alev spirütüel bir enerjidir.mantra olarak bilinen özel dualarlaçağrılabilir meditasyon ve gözönünde canlandırmayla birleştirildiğinde fiziksel zihinsel duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi dönüştürme değiştirme gücü vardır.bağ kesme koparma çalışmasında bağımızı keser veya koparırız ve oradakio enerjiyi dönüştürmek için gümüş mor alevi kullanabiliriz.anlatabilidimmi bilimiyorum ama kısaca böyle....

sevgiler

keskin_38 10-03-2009 12:45 PM

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311669)
Yok yok ağla2ben kutlama felan haketmıyorum ağla2cunku yıne vazgectım.ağla222 saatlik sigarasızlıktan sonra yine içmeye basladım çünkü moralim alt üstağla2

Var var kutlamayı hakediyorsun ve bunu beraber basaracagız sigaradan kurtulma bunlar ıkımızın sorunları birlikte kurtulacagız ve kendı yuvamızda kutlayacagız bunuhappy6bunlarla berabersmil56

semkur 10-03-2009 01:20 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311732)
canım gümüş mor alev spirütüel bir enerjidir.mantra olarak bilinen özel dualarlaçağrılabilir meditasyon ve gözönünde canlandırmayla birleştirildiğinde fiziksel zihinsel duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi dönüştürme değiştirme gücü vardır.bağ kesme koparma çalışmasında bağımızı keser veya koparırız ve oradakio enerjiyi dönüştürmek için gümüş mor alevi kullanabiliriz.anlatabilidimmi bilimiyorum ama kısaca böyle....

sevgiler

çok teşekkür ederim serpil22. ama ben bir hayli yabancısıyım bu konunun. bu konuda bana nasıl bir çalışma önerebilirsin.

sudem8 15-05-2009 02:16 PM

Cevap: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması

sevincliverdğiniz bilgiler çok güzel benim de kurtulmak istediğim bana zarar veren biri var.bu çalışmayı mutlaka deneyeceğim.kurtulunca 128956haber veririm

roxie 15-05-2009 03:01 PM

Cevap: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması

ben de bana kendimi sözleriyle, davranışlarıyla devamlı kötü hissettiren bir adam için yapacağım.. bu ne yazıkki aynı zamanda aşık olduğum (veya öyle olduğunu düşündüğüm adam...) bakalım nereden bağlıymışım ona.. umarım tam bir veda olmaz da mor alevin gücü ilişkimizi yeni bir boyuta sokar.. ama bunun için sanırım çok üstün bir ruhsal seviyede olmak gerekiyor... ben daha çok başındayım herşeyin.. :S

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM.