![]() |
Ynt: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması yapabilirsin canım elbette neden olmasın.. ben hiç denemedim ama yararlı olacağı kanısındayım.. sevgiler.. t678 |
aaa eveeettttidea3 sigaradan ciğerlerime dogru bir bag düşleyip kesebilirimmmm 956k |
Ya bu kadar olur.sitedeki sıgara ile ilgili resımlere bakmıstım.yaklasık 3 saat once de pakette kalan 4 sıgaram vardı ve bu son paketım bır daha almıycam bırakıyorum seni dedim.her neyse az evvel son sigaramı yakayım dedım.veeee cıkartırken elimden düştü yakalayım derken sigara kırıldı...bana bir mesaj mı verdi acaba y789 umarım kararımdan dönmem y789dönmek istemıyorum. 11 gundur ego-guven, sucluluk ve zınde uyanma telkinleri dinliyorum.sımdı lısteme sıgarayı bırak telkinini ekliyorum...21 gun sonra kutlama yaparız dimiy789 |
Yok yok ağla2ben kutlama felan haketmıyorum ağla2cunku yıne vazgectım.ağla222 saatlik sigarasızlıktan sonra yine içmeye basladım çünkü moralim alt üstağla2 |
Alıntı:
sevgimle, kiss3 |
canım gümüş mor alev spirütüel bir enerjidir.mantra olarak bilinen özel dualarlaçağrılabilir meditasyon ve gözönünde canlandırmayla birleştirildiğinde fiziksel zihinsel duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi dönüştürme değiştirme gücü vardır.bağ kesme koparma çalışmasında bağımızı keser veya koparırız ve oradakio enerjiyi dönüştürmek için gümüş mor alevi kullanabiliriz.anlatabilidimmi bilimiyorum ama kısaca böyle.... sevgiler |
Alıntı:
Var var kutlamayı hakediyorsun ve bunu beraber basaracagız sigaradan kurtulma bunlar ıkımızın sorunları birlikte kurtulacagız ve kendı yuvamızda kutlayacagız bunuhappy6bunlarla berabersmil56 |
Alıntı:
|
Cevap: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması sevincliverdğiniz bilgiler çok güzel benim de kurtulmak istediğim bana zarar veren biri var.bu çalışmayı mutlaka deneyeceğim.kurtulunca 128956haber veririm |
Cevap: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması ben de bana kendimi sözleriyle, davranışlarıyla devamlı kötü hissettiren bir adam için yapacağım.. bu ne yazıkki aynı zamanda aşık olduğum (veya öyle olduğunu düşündüğüm adam...) bakalım nereden bağlıymışım ona.. umarım tam bir veda olmaz da mor alevin gücü ilişkimizi yeni bir boyuta sokar.. ama bunun için sanırım çok üstün bir ruhsal seviyede olmak gerekiyor... ben daha çok başındayım herşeyin.. :S |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |