![]() |
Kutlu Olsun... Tüm site sakinlerinin bahar bayramını ve dünya şiir gününü kutlarım. Şiir tadında bir bahar yaşamak dileğiyle...Bu şiir* benden o güzel yüreklerinize...Sevgilerimle fbsmile Öyle bir hayat yaşıyorum ki , Cenneti de gördüm , cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm , pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermisler ki , Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki: " söz ver kendine " Denizleri seviyorsan , dalgaları da seveceksin , Sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin , Uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan , yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yasadım ki , son yolculuklari erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan,anladım... *Nietzsche'den Nietzsche'nin sevdigi Salome'ye gönderdiği bir mektuptan. |
Kutlu Olsun... Hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar!Sevgilerimle... |
Kutlu Olsun... ''Hayatim değişti'' ailesinin mübarek mevlüt kandilini en içten dileklerimle kutlarım. |
kandiliniz mübarek olsun herkesin bu ve bundan sonraki kandillerde sağlıklı ve mutlu huzurlu olması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun |
Kutlu Olsun... Tesekkür ederim.Sizinde Kandiliniz mübarek olsun.Bu gece dualar kabul olurmuş.Ne güzel. |
Ynt: Kutlu Olsun... Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! blissy fbsmile k8908 [youtube=425,350]j4T5LEjLNBM[/youtube] |
Ynt: Kutlu Olsun... [youtube=425,350]h-Z2bVuEYUY[/youtube] cilgin897 clapping super |
Ynt: Kutlu Olsun... [youtube=425,350]4Qw1MGEiOGA[/youtube] fbsmile k8908 gssmile k8908 fbsmile wave wave Ne Mutlu Türk'üm Diyene!.. |
19 Mayıs Kutlu Olsun... 956k 25889 wave uy897 clapping sung66 http://www.ritmotrans.com/resimler/bayrak.jpg |
19 Mayıs Belgeseli 19 Mayıs Belgeseli [youtube=425,350]QmURslVo92A[/youtube] [youtube=425,350]njcg_03FYfY[/youtube] |
Ynt: Kutlu Olsun... [youtube=425,350]F1isCbhbipk[/youtube] uy897 956k uy897 956k uy897 |
Ynt: Kutlu Olsun... İstiklal Marşı Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl... Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, “Medeniyet!” dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri “toprak!” diyerek geçme, tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder-varsa-taşım, Her cerihamdan, ilâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-ı mücerret gibi yerden naşım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl Mehmet Akif ERSOY |
Ynt: Kutlu Olsun... tüm gençlerin ve vatan sevgisi denince,ruhu 18 lik genç olanların, gençlik ve spor bayramı kutlu olsun |
Ynt: Kutlu Olsun... Önce gençlerin kendini genç delikanlı hissedenlerin tüm milletimizin ulusça bayramımız kutlu olsun ... Sevgiler k8908 gssmile k8908 |
Ynt: Kutlu Olsun... arkadaşlaaaarr 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsuuunn.dilerinm daha nice güzel,özgür,mutlu bayramlar kutlarız |
Ynt: Kutlu Olsun... Bayramımız Kutlu Olsun k8908 k8908 k8908 |
Ynt: Kutlu Olsun... Tüm site ahalisine!Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle;iyi bayramlar olsun... sapkal89 |
Ynt: Kutlu Olsun... canım seninde... ark5 nerelerdesin umutlu.... blissy özlendiğini bil lütfen... kiss3 süpriz oldu güzel mesajın.. pc05 geldin ya gitme artık olur mu... ark5 sevgiler... http://img160.imageshack.us/img160/6...ring038va5.gif |
Ynt: Kutlu Olsun... umutlu seninde bayramın kutlu olsun..kendini özletme emi.. |
Ynt: Kutlu Olsun... Teşekkür ederim sevgili shamanic ve hayalayaz bu güzel sözler için!Uzun bir ara oldu sanırım aranızda olmayalı.Siteyi en son bıraktığımda böyle değildi neler yapılmış böyle!Buraya ilk girdiğim zamanlar yeni filizler veren bir fidandı,şimdiyse kök salmaya başlayan bir agaç olmuş.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık super Burda olmak güzel sung66 Sevgilerimle... |
Ynt: Kutlu Olsun... teşekkurler umutlu seninde kutlu olsun sevgiler kiss3 |
Ynt: Kutlu Olsun... Teşekkürler sevgili jaunty sung66 |
Ynt: Kutlu Olsun... http://www.youtube.com/watch?v=xvsnujof6Mo Yeni yılda hayat defterinize mutlu hatıralar yazmanız dileğiyle;herşey gönlünüzce olsun dostlar...Mutlu Yıllar! sung66 |
Ynt: Kutlu Olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |