![]() |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P YHA SÜPER...:d |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az... bunlari gören insan aklini basina toplayacakmi? yoksa bir süre sonra unutup sikayet etmeye devam edecekmi? |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P TEBRİKLER... |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Yazdığım bütün isimlere aynı şeyi söylüyor hain. Hepimizi aynı anda idare ediyo hihi |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Süpermiş music45kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Alıntı:
y789ben bu mutluluğu sevdimsmil56 |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P sevincliHergün aç yada tok fark etmez; günde 3 defa öneriyorumalk78 |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P harika birşey kendimi çok iyi hissettim ah ego sen nelere kadirsinnnn......sevgiyle |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P y789smil56^-^ |
Cevap: Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P happy6teşekkür ederim bigci. Ben de uyku öncesi iyi gaza geldim. Bana aynı anda bu kadar çok iltifat eden olmamıştı. |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P gunaydın bu sabah bir başkaydı hayat gerçekten çok beyendim her yazıda gülümsemeler çoğalıyor.iyiki varsınız tşk |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P HA HA:d SÜPERMİŞ! REKLAM DA DAHA ŞAHANE CNM OTOMATİK YAĞLAMA YIKAMA SERVİSİ |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P bigci teşekkür ederim güzel paylaşımın için daha önce bir arkadaşım e-mail atmıştı onda birde nulll yerine kendi ismini yazıp öyle başlıyordun daha da etkili oluyor ozaman.... |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P puahha süpermiş yha hiç böyle bişi tahmin etmemiştim :D |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Güzelmiş :) Paylaşım için teşekkürler... |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P süper ya gülmekten bayıldım(:emeğine sağlık |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P ayyh cok iidi yaa saol girlhaha |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaaaa bayıldımmmmm...:)))))))))) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P süper bişey yaa.ama oyun olduğunu bildiğinden iknası güç biraz :S |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P sevindirik oldum....girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P gerçekten güzel ciddi anlamda etkisi vardır bence, sık kullanılanlara eklenip her sabah tıklanası bir sayfa:) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P daha hiç uyumadım ama bugun mutlu uyuyacagım :) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P gerçek bir yıkama yağlama servisi olsun yinede hoş teşekkürler....... |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Güzelmiş, başkasına deil kendine yağ çekiyosuny789.Kendini şımartıyosun... |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Ben çok sevdim bunuuuu... utananadam |
Cevap: Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P gerçekten çok güzel :)) sevgiler.. |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P bu site harikaymışş :))) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Ben de çok beğendim süpermiş :)) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P valla iki dakikada havaya girdim kardeş,Allah razı olsun :) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P adamı 2 dakkada gaza getiren güzel bir servis :D |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P SÜPERMİİŞŞŞ...:)y789 |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P anlayamadım.nereye bakıyoruz???? |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P çok güzelmiş yaa.İnsanın kendine verdiği değeri arttırıyo harika:) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P =)) hahaha harikaydı ya |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P baya eski paylaşım,yeni gördüm ,iyi geldi doğrusu :) hergün baksak havalara uçarız herhalde:) |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P İnsanın yüzünde illa ki bir tebessüm oluşturuyor. :) Ben de daha önceden bakmıştım yeniden bakmama vesile olduğunuz için de teşekkürler. |
Cevap: mutlu olmak isteyen baksın ... :P acayip havaya girdim hatta şımardım:))))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM. |