Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Mutululuk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/625380-mutululuk.html)

mutluhayatim 30-09-2015 06:00 PM

Mutululuk
 
Herkese merhaba :)
Nasılsınız bugün mutlu musunuz?
Yoksa yine mutlu olmaya mı çalışıyorsunuz?
Tüm insanlığın ortak derdi mutlu olmak. Söyler misiniz bana aramızda mutlu olmak istemeyen var mı? Mutluluğun ulaşılmaz olduğunu mu düşünüyoruz?
Nedir bu çaba?
Bir çok soru var aklımda. İstediğim zaman gülümsediğimde bazen insanlar garip garip bakıyor. Mutlu olmak için illa bir neden mi olmalı.
Kendinizi düşünün. Hayatınızı.. Mutlu olmak istesek o kadar çok sebebimiz var ki. Belki anne, babamız yanımızda sağ, belki eşimiz yanımızda, belki sevgilimiz, belki arkadaşlarımız. Belki bugün otobüse zamanında yetişebildik. Belki bugün çok güzel yemekler yedik. Mutlu olmak için çok sebep var. Tüm suç bizde kendimizi mutsuz ediyoruz. Nasıl varlıklarız ki biz kendimize acı çektirmeye programlanmış gibi yaşıyoruz.
Lütfen mutlu olun. Kimsenin 1 saniye sonrası garanti değil. Hayatınızı güzel yaşayın. Bol bol gülün kim ne düşünürse düşünsün sizene mutlu olduğunuz şeyleri yapın. Mesela tavuğu ellerinizle yemeyi seviyorsanız öyle yiyin ayıplarlar diye düşünmeyin. Ayıplasınlar sanki onlar yapmıyorlar mı önemli olan bizim mutluluğumuz. Aslında hiç bencil olduğumuzu düşünmeyiz ama o kadar benciliz ki bir ayrılık yaşadığımızda bile kendimiz için üzülürüz onu bir daha göremeyeceğiz görüşemeyeceğiz diye. Yalan mı? Karşı çıkan var mı buna.

Anlatmak istediğim. Hayatınızda ne seçim yaparsanız yapın tadını çıkarın. Şuana kadar kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz, hatalar yapmış olabilirsiniz. Hiç sorun değil çünkü insanız biz. Yaptığınız hatalardan bile mutlu olun. Hata insana tecrübe katar. Bugün ağladığımız şeyler yarın yüreğimizi acıtmayacak. Acıtsada soğuyacak. Bunu bilelim. Mutlu olalım sadece mutlu.

mesa 01-10-2015 11:18 AM

Cevap: Mutululuk
 
ağzına sağlık arkadaşım çok güzel yazmışsın

tanem_ 02-10-2015 01:45 PM

Cevap: Mutululuk
 
çok doğrusmil56

oaksoye09 25-12-2015 09:35 AM

Cevap: Mutululuk
 
Arkadaşlar ben suçluluk-ego-kendine güven-sosyallik arttırıcı-koruma kalkanı telkinlerini dinliyorum ama Atakan bey tüm telkinlerin 2007 den sonraki versiyonunda mutluluk telkini içine gömülüdür demişti yanlış mı anlamışım ayrıyeten mutluluk telkinini eklemelimiyim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.