![]() |
Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? bugün telkin listeme mutluluk telkinini ekledim..ama dikkatimi çekti..ben bugüne kadar pek iştahı olmayan birisiydim...ama mutluluk telkininden sonra iştahım sanki anormal derecede açıldı...kendimi her dakika birşeyler yerken içerken buluyorum..yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum ? sizlerde de böyle etkisi oldu mu bu telkinin ? |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Bende de iştah açılması oluyor.Ayrıca mutsuz olduğum zamanlar da dinlediğimde mutsuzluğum kayboluyordu.Stresliyken stresimi alıyor.Normal zamanlar da mutluluk veriyor ve bir hafta düzenli dinledikten sonra diğer telkinlerin de etkisini hissetmeye başlıyordum.Sanırım rahatlatma etkisi var ve bu telkinlerin etkisini arttırıyor. |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? istah aciyorsa, hemen mutluluk telkini dinlemeye hazirim :)))) |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? oleyyy iştah açan bi telkin...hemen dinlemeliyim :) zaten hep kilolu olanlara ilgi gösteriliyor diyet programları filan...sonunda,bugunu de gordum sükür 956k |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Mutluluk telkinini daha dinlemedim.. ama telkinlerin istah actigini sitede okumustum ve aynisi bende de goruldu maalesef almisim bi iki kilo : (( Tabi buda var insan kisin kilo almaya daha da meyilli.. |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Kimi mutluluktan yer kimi de mutlu olunca yeme içmeden kesilir. İnsan yemeyi ne gibi inançlara bağlamış o önemli bence. :) Yemekten de, pişirmekten de, pişirdiklerimi sevdiklerime yedirmekten de mutluluk duyuyorum. Ama fazla yersem aynı oranda mutsuz oluyorum. İhtiyacım olan kadarını, en sağlıklı olanını, en uygun sürede yiyebilmeyi seçiyorum. Sahip olduğumuz nimetler için sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? hiç dememedim :D biber hapı |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Mutluluk telkinini mi denemediniz? :)) |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Kişi mutsuzken çikolata yemek ister. Çünkü çikolata beynin endorfin salgılamasını sağlar.Sadece çikolata değil, herhangi sevilen yiyeceklerden yemekte bu etkiyi gösterir. Telkin sayesinde salgılanan endorfin daha çok yeme ihtiyacı oluşturmaz. Yani iştah açacağını düşünmüyorum. Seninki farklı bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Özel nedenler ya da her insanın dönem dönem olabilen, sürekli birşeyler yeme isteği. |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Bende mutluluk telkinini dinledim açım şuan ama öğle arası oldugu içinn olsa gerek :D:D |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Sweet'in dediğine katılıyorum.Mutluluk telkininin içinde iştah açmayla ilgili herhangi bir olumlama yok.Sadece kişinin iştahsız oluşu psikolojik nedenlere bağlıysa mutluluk telkini faydalı olabilir.benim işime yaradığı için dinliyorum.Sitedeki en önemli telkin bence mutluluk telkini.Hayatımızdaki endişeleri çıkarmamıza yardımcı olduğu gibi geçmişteki olumsuz deneyimlerimizi de bilinçaltında çözmeye çalışıyor.mutluluk telkini beyinde ki doğal morfin olan endorfin salgılamanıza neden olursa müthiş hislerle dolabilirsiniz. Bu telkinle ilgili bir deneyimimi anlatmak istiyorum.Bir sabah uyku ile uyanıklık arasında yeni uyanmışken ama yatakta gözlerim kapalı yatmaya devam ediyordum.Telkin listem sırayla çalıyordu.Tam o sırada kuş sesini su sesini duyarken vücudumda müthiş duygular hissetmeye başladım.Mutluluğu bütün bedenimde parmaklarımın uçlarına kadar hissettim.Muhteşem bir huzur ve mutluluk tüm bedenimi kapladı.Hayatımda öyle bir duygu daha önce ve daha sonra yaşadığımı hatırlamıyorum.Sanırım bütün mutluluk hormonlarının salgılanmasına neden oldu.Telkini kontrol ettim mutluluk telkinini dinlemiş olduğumu gördüm. Neden böyle etkili olduğunu Dr. Ofelya Cabral'ın hipnoz tanımını dinledikten sonra anladım.Hipnozu bedenimizin uyku da zihnimizin uyanık olduğu, uykudan yeni kalktığımız duruma benzetiyordu.Sanırım telkini dinlerken doğal bir hipnoz durumundaydım. |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? BEn basliyorum hadi hayirlisi :) benim bilinc altim Turkce anliyor qaliba :) bundan once Kendine Guven telkin ni dinlemistim hatta simdide dinliyorum aramizda kalsin ise yariyor :) |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Mutluluk telkini diger telkinler icerisinde suphesiz en etkili olanlardan biridir. Sebebi ise, her kotu duygumuzun altinda ``Mutsuz Olma`` hali yatmaktadir. Ben tum yeni baslayan arkadaslarimiza oncelikle sucluluk + ego ve daha sonra ``Mutluluk Telkinini`` listelerinden eksik etmemelerini oneriyorummusic45. Her lumlu olumsuz duygumuzun asil cikis noktasi kendimizi ozumuzde mutsuz hissetmek degil midir?y789 Ayrica, eger mutsuz isek istahimiz kapanir, mutlu isek istahimiz acilir:))) |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Ben ekmeği azaltmıştım. Pek de iştahım yoktu, dizginlemiştim kendimi. Dün ekmeğe saldırdığımı fark ettim, mutlu oluyordum yedikçe. Sonradan dank etti, mutluluğu dinlediğim y789Bana iyi gelmedi iştah açısından kahvesmiley |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Kendi tecrübelerime dayanarak şöyle bir cevap vereyim.. Telkinler genel olarak bende hep iştah açıklığı yapmıştır zaten.. ego+suçluluk+ mutluluk farketmiyor. hepsi iştahımı açıyor. Bunun nedenini 2-3 yıl önce ilk telkinlere başladığımda bende foruma sormuştum ve gene sağolsun forumdaki arkadaşlar cevaplamıştı.. Şimdi bulamadım. Ama kısaca yazayım. Şöyleki; Evren boşluk sevmez.. Mutlaka bir şey giderse yerine başka bir şey ile doldurmak zorunda. Dengesi, doğası bu.. Bir şey ölürse yeni bir yaşam tekrar başlar. Bizler ister istemez hem olumlu ve daha çok da olumsuz düşünceleri içimizde taşıyoruz. İşte bu olumsuzlukları telkinlerle atmaya çalışıyoruz. Başarılı da oluyor şükür. :) Evren için geçerli olan boşluk kuralı Fiziksel bedenimiz içinde geçerli oluyor. Ve vücut her attığı olumsuz düşünce için yerine başka bir şey getiriyor. Başka bir şey ile dolduruyor. Bu da yağ oluyor, kısacası iştahımız açılıyor. Bazılarında farklı olabilir bu her zaman kural değil tabiki de.. Fiziksel yatkınlık da olabilir. Ama çoğumuzda iştahı açtığı kesin. İyi bişi mi kötü bişey mi bilemiyorum ama ben olumsuzlukları atıp iştahımı kontrol etmekten yanayım. Bir bayan için ne kadar zor olsa da.. 4897 kahvesmiley |
Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ? Bazıları sıkıntı ve stres altındayken yemeğe saldırır. Bazıları da herşey yolundayken mutlu olduğunda. Mesela ben sıkıntı ve stres içindeyken bir şey yiyesim gelmez ama mutlu olduğumda canım sürekli atıştırmak ister. Bu kişiden kişiye değişebiliyor. Demek ki sizde mutlu olduğunda iştahı açılanlardansınız. Bu normal bir şey. Ama yine de iştahı kontrol etmekte fayda var yoksa bu sefer ileri de kilo verme telkinlerini dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |