Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/517068-hediye-mutluluk-telkini.html)

dmntry 04-07-2010 01:52 PM

Cevap: Hediye Mutluluk Telkini

arkadaşlar mutluluk ile ilgili şu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum, Mutluluk bir seçimdir!
http://www.kuraldisi.net/product_inf...products_id=10

devin 12-07-2010 10:35 AM

arkadaslar mutluluk mp 3 unu bulamıyorum dolayısıyla ındıremıyorum :( yardımcı olursanız cok sevınırım :)

Işıldayan Safir 12-07-2010 11:06 AM

Sevgili devin bu linkten indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar

snop75 13-07-2010 01:42 AM

mutluluk telkini zaten bütün diğer telkinlerin içinde var diye okuduğumu hatırlıyorum,tekrar ayrıyetten indirmek ve eklemek mi gerekiyor?
ego- suçluluk-dinliyorum,içlerinde mutluluk telkini ekli değilmi zaten??

haletuba 18-07-2010 10:43 PM

bu telkin gerçekten çok farklı ve çok güzel

hayatimdegisti 19-07-2010 03:15 AM

Alıntı:

snop75 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757405)
mutluluk telkini zaten bütün diğer telkinlerin içinde var diye okuduğumu hatırlıyorum,tekrar ayrıyetten indirmek ve eklemek mi gerekiyor?
ego- suçluluk-dinliyorum,içlerinde mutluluk telkini ekli değilmi zaten??

Bu telkinin içinde ki mutluluk olumlamaları daha kapsamli o yüzden farklidiractionsmile

blondal 23-07-2010 04:16 PM

ilginç bir yontem. tşkrler deneyelim ve görelim...

aliss 24-07-2010 01:03 PM

selammm arkadaşlarr ya bnde bu mutluluk telkininin klasik müzik versiyonunu istiyorum amaa göremedim sitede var mı acaba biliyormusunuz..??

karavan 24-07-2010 11:27 PM

Mutluluk telkinini bende indirdim ama diğer arkadaşlarımın dediği gibi cızırtıdan başka birşey yok.

Bu konuda sorulanlara da aydınlatıcı bir cevap verilmemiş.

Başka bir şansımız yok heralde.

avsahin 25-07-2010 02:49 PM

Arkadaslar bu telkinler illa kulaklikla mi dinlenilmeli, yoksa kulaksiz normal cd calarda dinlemenin de bir faydasi var midir ? Uyurken kulaklikla dinlemek mümkün olamiyor. Son ve cok önemli bir sorum daha olacak, bu telkinlerden mutluluk ve güven verici olanlarini cocuklar da dinleyebilir mi, bir sakincasi var mi ? Bu konuda yetkin bir arkadastan yardim istiyorum. Sevgiler-tesekkürler

julia1240 08-08-2010 04:56 PM

mutluluk telkinini dinlediğm zaman hep içimden gülmek geliyor:)harika ellerinizi ağzınıza yüreğinize sağlık atakan bey

yeni bir hayat 08-08-2010 05:02 PM

Alıntı:

avsahin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759069)
Arkadaslar bu telkinler illa kulaklikla mi dinlenilmeli, yoksa kulaksiz normal cd calarda dinlemenin de bir faydasi var midir ? Uyurken kulaklikla dinlemek mümkün olamiyor. Son ve cok önemli bir sorum daha olacak, bu telkinlerden mutluluk ve güven verici olanlarini cocuklar da dinleyebilir mi, bir sakincasi var mi ? Bu konuda yetkin bir arkadastan yardim istiyorum. Sevgiler-tesekkürler

Kulaklıkla dinlemeniz şart değil,normal cd çalarda da dinleyebilirsiniz..Bilgisayarınızın hoparlöründen de dinleyebilirsiniz..
Mutluluk ve güven telkinlerini çocuklar da dinleyebilirler..Depresyon,kilo verme,sigara bırakma gibi telkinleri önermiyoruz.

Sevgiler..

ceps24 09-08-2010 10:15 PM

ben de şimdi indirdim bakalım etkilerini paylaşıcam arkadaşlar...

swetty 07-09-2010 11:21 AM

mutluluk telkinini ındırcecegım yerı bulamıyorum.Yardımcı olur musunuz?

turkuaz84 08-09-2010 12:46 PM

Ben de mutluluk telkininin doğa versiyonunu bulamıyorum. mutluluk.rar diye bir adres verilmiş.Ama oradan indiremiyorum.Doğa versiyonunun direk mp3 uzantılı halini indirmeme yardımcı olur musunuz?

turkuaz84 08-09-2010 02:19 PM

Hedefi farklı kaydettikten sonra mp3 uzantılı bir dosya çıkıyor fakat mp3 olarak çalmıyor.sağ tıklayınca onun müzik olarak çalmasıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor.çok kez uğraştım ama hep böyle oluyor..

turkuaz84 09-09-2010 07:50 PM

Bu kez oldu.Çook teşekkür ederim :)

aylıno 19-10-2010 08:02 PM

ben çızırtıdan başka bşy duymuyorum :)) neden böyle oldu açıklarmısınız

aylıno 20-10-2010 12:34 AM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774312)
Doğa versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar

teşekkürederim ezeli_nur:)))

kime_ne 22-10-2010 08:45 AM

Ben bu telkini iki gecedir uyumadan önce kulaklıkla dinliyorum ama ben de ters bir tepki yaptı sanırım :S
daha çok bir korku duygusu oluştu ! nedeni ne olabilir acaba ?

Parlayan 22-10-2010 07:48 PM

Teşekkürler bu telkin çok hoşuma gitti rahatlama sağlıyor.Açıklamalarınıda subliminal mesaj yaptım umarım daha etkili olur..

mulazim0605 23-10-2010 12:50 AM

Atakan bey,kafamdaki bir soru idi,burda da okudum henüz cevaplanmamaış,lutfen cevap verirmisiniz bu çekıncemızıde....Telkin metnini okumuş olmak,okumak,cok kez okumuş olmak olumlumu-olumsuzmu etkiler???*

Işıldayan Safir 23-10-2010 12:57 AM

Çok kez yanıtlanmış bir soru... Telkin metnini okumanıza gerek yok. Özellikle devamlı okunması direnç oluşturabilir. O nedenle önermiyoruz.

Sevgilerimle. actionsmile

vittoria è nostra 30-10-2010 07:15 PM

Benim bir sorum olucaktı:)

Şöyle ki ben suçluluk duyan kendine affetmeyen kendine güvenmeyen sürekli erteleyen insanları pek sevmeyen başkalarını düşüncelerine çok kafa takan biriydim ve daha bir sürü şey.. ilk olarak söylediğiniz üzere ego ve suçluluk ile başladım ve benim için faaliyete geçmek, ataleti yenmek, gelişimimi daha hızlandıracagı için 5. günümde ertelemeyi bırak telkinin ekledim listeme (hem diğer telkinleri destekleyici etkisi oldugu için)

ilk 11 günde toplamda 117 saat sırf ego ve suçluluk dinlemiş oldum yani 80 saatlik sınırı tamamladım ama 15günü tamamlamak ve telkin etkisinin tam anlamıyla oturması amaçlı devam ettim dinlemeye ve bugün 16. günüm 1ay sonra kpss sınavına gireceğim kendime güvenimin oturması, hayatın her alanında atacagım adımlara güvenebilmem amaçlı kendine güvenide ekledim listeme. ego-suçluluk-ertelemebırak-kendinegüven şeklinde oldu listem. ve sınava 1 yada iki hafta kalada sınav heyecanı telkinini listeme almayı düşünüyorum.

ama şunuda farkettimkii ben tam anlamıyla suçlulugumdan kurtulamadım hala günde birkaç defa olmak üzere olumsuz düşüncelere kapılıyorum sonra bu olumsuz düşünceler gerçekleşirse düşündüğüm için diyede çok korkuyorum. hala üzerimdeki ataletten kökten kurtulabilmişde değilim. şimdi kendine güvenimin gelmesi amaçlı kendine güven dinliyorum. ve mutluluk telkininide en kısa sürede listeme eklemek istiyorum olaylara daha pozitif yaklaşabilmek daha olumlu düşünebilmek amaçlı.

sizce 15günde bir listeye yeni telkin eklemek doğru mudur? ve de mutluluk telkinini ne zaman ekleyebilirim listeme, sizin öneriniz nedir acaba? kendine güvenle birlikte mi yada bir hafta sonramı? 15gün yada 3hafta sonra sınav heyecanı dinlemeye başlıcam. yada sınavı atlattıktan sonramı dinlemeliyim mutlulugu acaba? yardımcı olursanız değerli fikirlerinizle sevinirim:)

ışıkla kalın:)

Neptün 30-10-2010 07:36 PM

Asicim,
Nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Tamamen kendi deneyimlerimden yola çıkarak bir şeyler söyleyeceğim. Telkinleri dinlerken eğer hala böyle sorunlar olmuş oluyorsa demek ki günlük hayatta seni etkileyen başka şeyler var. Mesela telkinler sana olumlu şeyler söylerken hayatındaki insanlar ya da olaylar negatif şeyler gönderiyor olabilir bilinçaltına. Buna acıklı ve kötü filmler de dahil hatta şarkılar da... Zihnini herhangi bir şey kirletiyor olabilir.

Bunun dışında başka bir sorunun da olabilir. Hani sen kendine güveninin olmadığını sanırsın ama gizli, hiç fark etmediğin bir sorun da olabilir. Görünen sorunları çözmek geçici çözüm getiriyor sadece. Bu bende de olmuştu çünkü.

Ben şu anda disiplin+erteleme+kendine güven dinliyorum. Odamda bu üçlüyü dinliyorum. Mutfakta mutluluk açıyorum. Bazen moralim bozuksa geceden sabaha sırf mutluluk çalıyorum. Yani mutluluğun bir süresi var mı bilmiyorum gerçekten :) Ama ben kafama göre dinliyorum. Zaten genelde de mutluyum.

Suçluluk için ben fazladan olumlama yapıyorum.

Bunlar dediğim gibi benim yaşadıklarım. Yanlış da olabilir doğru da. Ben bir zararını görmedim. Sana da fikir olsun diye yazdım.
Sevgiler...

Işıldayan Safir 30-10-2010 07:56 PM

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776443)
Benim bir sorum olucaktı:)

Şöyle ki ben suçluluk duyan kendine affetmeyen kendine güvenmeyen sürekli erteleyen insanları pek sevmeyen başkalarını düşüncelerine çok kafa takan biriydim ve daha bir sürü şey.. ilk olarak söylediğiniz üzere ego ve suçluluk ile başladım ve benim için faaliyete geçmek, ataleti yenmek, gelişimimi daha hızlandıracagı için 5. günümde ertelemeyi bırak telkinin ekledim listeme (hem diğer telkinleri destekleyici etkisi oldugu için)

ilk 11 günde toplamda 117 saat sırf ego ve suçluluk dinlemiş oldum yani 80 saatlik sınırı tamamladım ama 15günü tamamlamak ve telkin etkisinin tam anlamıyla oturması amaçlı devam ettim dinlemeye ve bugün 16. günüm 1ay sonra kpss sınavına gireceğim kendime güvenimin oturması, hayatın her alanında atacagım adımlara güvenebilmem amaçlı kendine güvenide ekledim listeme. ego-suçluluk-ertelemebırak-kendinegüven şeklinde oldu listem. ve sınava 1 yada iki hafta kalada sınav heyecanı telkinini listeme almayı düşünüyorum.

ama şunuda farkettimkii ben tam anlamıyla suçlulugumdan kurtulamadım hala günde birkaç defa olmak üzere olumsuz düşüncelere kapılıyorum sonra bu olumsuz düşünceler gerçekleşirse düşündüğüm için diyede çok korkuyorum. hala üzerimdeki ataletten kökten kurtulabilmişde değilim. şimdi kendine güvenimin gelmesi amaçlı kendine güven dinliyorum. ve mutluluk telkininide en kısa sürede listeme eklemek istiyorum olaylara daha pozitif yaklaşabilmek daha olumlu düşünebilmek amaçlı.

sizce 15günde bir listeye yeni telkin eklemek doğru mudur? ve de mutluluk telkinini ne zaman ekleyebilirim listeme, sizin öneriniz nedir acaba? kendine güvenle birlikte mi yada bir hafta sonramı? 15gün yada 3hafta sonra sınav heyecanı dinlemeye başlıcam. yada sınavı atlattıktan sonramı dinlemeliyim mutlulugu acaba? yardımcı olursanız değerli fikirlerinizle sevinirim:)

ışıkla kalın:)

Merhabalar birAsiAksAçlıkız, ttli3

Ego ve suçluluk telkinlerini yeterli olarak dinlemişsiniz. Şimdi listenizden çıkarabilirsiniz. Ara sıra dinleyebilirsiniz. Suçluluk telkininin devamlı dinlenilmesi halinde bir süre sonra bilinçaltı sürekli suçluluk duyguları aramaya başlayacaktır. Devamlı suçluluk duygusu yaşamanız bundan kaynaklanabilir. O nedenle bir süre suçluluk telkinini dinlememenizi öneririm.

Listenizi kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, mutluluk ve sınav heyecanı telkinlerinden oluşacak şekilde yapılandırabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

vittoria è nostra 30-10-2010 08:11 PM

çok teşekkür ederim Zerynthia;) çok yardımcı oldunuz;) evrende herşeyin gönlünüzce olmasını ve her daim ışıkla kalmanızı diliyorum:)

vittoria è nostra 30-10-2010 08:35 PM

yeni gördüm:))

sanada çok teşekkür ederim Ezeli_Nur ;) mutluluk telkinini bu akşam itibari ile başlıyorum:) ayna egzersizi ve meditasyonunu birkaç zamandır deniyorum zaten biraz daha çalışırsam başarıcam:) Affetme meditasyonunu söylediğin iyi oldu hiç aklıma gelmemişti hemen bakıyorum:) herşeyin gönlünce olmasını diliyorum, ışıkla kal:)

çok teşekkür ederim cliviafcım;) evet seninde söylediği gibi olma ihtimali çok yüksek ve bunun için bende gözlerimi dört açıyorum evdekilerin hçbir olumsuzsözünü dikkate almıyorum duyunca hemen kendimi bunların başka kişilerin düşüncesi oldugunu önemsememem gerektiğini hatırlatıyorum herkesin fikrinin ve bakış açısının farklı oldugunu fikrine saygı duymam gerektiğini ama bundan etkilenmememi söylüyorum kendi kendime. ki onlarıda çok sık uyarıyorum başkaları hakkında olumsuz fikirlerini bana kabul ettirmemeleri için. zaten onlar çoğunlukla tv izler onuda ben izlemem pcde sizlerleyim genelde:) çok fazla filmde izlemem. yaşadığım son beni yıkan olaydan sonra market alışverişi dışında hiç dışarı çıkmadım. birde soğudu hava ev kuşu oldum:) telkinleri dinlemeye başlayalı başka müzik dinlemiyorum çoğunlukla. dinlesemde içeriği olumsuzsa bir arabesk gibi:) sadece 1 defa dinleme hakkı tanıyorum kendime ikincisi yasak:)) genelde olumlu sözleri olanları tercih ediyorum. ama çoğunlukla ya meditasyon ve yoga için olan müziklerden dinliyorum yada sadece telkin tercih ediyorum. bu nedenlerle kendimi hertürlü olumlu yönden geliştirmeye çalışıyorum.

sorunun bir nedeni şöyle olabilir beni ve diğer kardeşlerimhep siz bişi yapamazsınız beceremezsınız modunda yetiştirildik diğerleri hiç kulak asmadı bu sözlere ama evde en çok kalan ben oldugum için bzimkilerin bütün negatif enerjisini ben aldım sanırım :( bu nedenle uyuyan egomu uyandırmak, suçluluk hissimi yok etmek, kendime güvenmek ve başarabileceğime inanmak için çaba sarfediyorum işte. yeniden yapılandırmaya çalışıyorum kendimi.

bende
Zerynthia'nın söylediği üzere kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, mutluluk ve sınav heyecanı olarak düzenlemeyi düşünüyorum listemi ancak egoyu çıkarmakta kararsızım :(belki birkaç gün daha dinledikten sonra çıkarırım listeden.

olumlamalara başlayalı 2 gün meditasyon denemelerime başlayalıda 1 gün oldu giderek artırmayı düşünüyorum hergün hergün denicem bünyem alışıcak zamanla daha kolay yapar hale gelicem olumlama ve meditasyonlarımı.

çok teşekkür ederim değişik açılardan bakmamaı sağlıyorsunuz. herşeyin gönlünce olmasını diliyorum canım beniim;) ışıkla kal:)

kheldor 31-10-2010 01:55 AM

ben duru. sizlerin dinlediğiniz cd ler farklı sanırım

flexyy 09-11-2010 07:10 PM

arkadaşlar yeni üye oldum ve cızırtıdan başka bişey duymuyorum, ayrıca ben dosyaları bilgisayarıma indiremiyorum sadece burdan dinleyebiliyorum, gerçekten bir faydası olcak mı sizce:S bişey daha: bu ücretli cdlerden alıp faydalanan oldu mu gerçekten?

smoth17 09-11-2010 07:29 PM

hoşgeldin arkadaşım telkinler ritmotrans tekniği ile gizlenmiştir. Yani dinlerken telkinleri duyamazsın ama algılarsın. Bunun için rehber bölümüne bir göz atabilirsin. Dosyaları http://www.telkinmp3.com/telkinler.html adresinden daha rahat indirebilirsin. Faydasını dinleyince göreceksin tüm arkadaşlar etkilerini bu forumda paylaşmaya devam ediyor. Öncelikler suçluluk ve ego telkinlerini bir hafta kadar dinlemen gerekiyor. Daha sonra suçluluk ego sabit kalacak şekilde listene yeni telkinler ekleyebilirsin.

flexyy 09-11-2010 07:47 PM

smoth çok tşkr ederim cevabın için, ama pcme indiremiyorum denedim bişiler ama olmadı, sadece online olarak dinliorum ama pcme indiremedim...

smoth17 09-11-2010 07:53 PM

anladım arkadaşım önce http://www.telkinmp3.com/telkinler.html adrese gir müzik listesinden istediğin telkinin üzerine tıkla. açılan sayfada indir/download yazıyor ona sol tıkla. bu sefer açılan sayfada indir/download yazan yere sağ tıkla 'farklı kaydet' yap. ben böyle indirmiştim.

aliss 27-11-2010 02:44 PM

şincikk indiriyorum mutluluk telkinimi..))))))

wishpearl 05-09-2011 07:18 PM

Ben kuş sesleri olanı indirdim çok güzel ::)

Sole 05-01-2012 05:50 PM

Arkadaslar ben mutluluk telkinini indiremiyorum : ( Lutfen yardimci olur musunuz?

maxhealth 06-01-2012 01:02 AM

Mutluluk telkini başlığı altında ''hediye nasıl mutlu olunur'' bölümünde Atakan bey linki vermiş.Linke tıklarsan açılıyor.

Sole 09-01-2012 05:02 PM

Tesekkur ederim indirebildim fakat herhangi bir muzik, ses duyulmuyor.. Farkli bisey bu umarim dogru olanidir..

azraist_24 09-01-2012 05:07 PM

Alıntı:

Isola Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816044)
Tesekkur ederim indirebildim fakat herhangi bir muzik, ses duyulmuyor.. Farkli bisey bu umarim dogru olanidir..

Sanirim doga ve su versiyonunu indirdiniz degil mi?

Sole 09-01-2012 05:21 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816046)
Sanirim doga ve su versiyonunu indirdiniz degil mi?

"Hediye nasil mutlu olunur mp3" oradan indirdim. Hayir ne doga ne de su.. sanki bozukmus gibi bi ses cikartiyor..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM.