Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutfak Sohbetleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutfak-sohbetleri/)
-   -   :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutfak-sohbetleri/372006-d-en-cok-sevdiginiz-yemek-neee.html)

Işıldayan Safir 18-10-2010 11:34 PM

Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE?

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774100)
makarnanin uzerindeki yogurt sarimsakli olmak zorunda hocam :))) iste benim tadim :))

Klasik bayan tepkisi ıyyyyyyyyyy khkh56

mai-krizantem 18-10-2010 11:34 PM

offfff yaaaa.....art56art56 çok güzel anlatmışsın vallahi, bende bamyaya bayılırım...o tencereyi tek başıma bitirebilme kapasitesine sahibim her any789

matri 18-10-2010 11:40 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774103)
Klasik bayan tepkisi ıyyyyyyyyyy khkh56

???? benim tepkimeyse tepkiiinnnn ben erkegim :P yok ortayaysaaa, ben anlamadim .P

Işıldayan Safir 18-10-2010 11:55 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774109)
???? benim tepkimeyse tepkiiinnnn ben erkegim :P yok ortayaysaaa, ben anlamadim .P

Sevgili matri biz bayanlar sarımsağı duyunca yüzümüzü eşkitiriz ya hep. Ya da ben böyleyim bilmiyorum. Oldum olası bir düzgün beslenemedim. girlhaha

matri 19-10-2010 12:09 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774115)
Sevgili matri biz bayanlar sarımsağı duyunca yüzümüzü eşkitiriz ya hep. Ya da ben böyleyim bilmiyorum. Oldum olası bir düzgün beslenemedim. girlhaha

himmm bunu bende bilmiyodum )))) ama rahmetli annemin bir sozu vardi, "sarimsak antibitiktir (antibiyotik) yeee" derdi :))) allah rahmet etsin o zamandan beri hep antibitik niyetine yedim, valla kolay kolayda hastalanmam :)

Işıldayan Safir 19-10-2010 02:00 AM

Annenize Allah'tan rahmet dilerim sevgili matri. Ben de hemen hastalanırım. Yoksa bendeki bu hassasiyet sarımsak yememekten mi? girlhaha Yok yok ben böyle hassas, narin, kırılgan bir bayan olarak çok mutluyum. :)))

mendeseva19 19-10-2010 08:28 AM

fırında tavuklu patates , ciğer sote & patates kızartması , mantar sote , biber dolması , sarma , mantı , bamya , mücver (kabaksız- pirinç,yumurta,yeşil soğan,maydonoz,baharat) balıklardan palamut (hamside severim ama eti pek olmadığı için çerez gbi geliyor)cilgin897

the desert 19-10-2010 08:08 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774128)
fırında tavuklu patates , ciğer sote & patates kızartması , mantar sote , biber dolması , sarma , mantı , bamya , mücver (kabaksız- pirinç,yumurta,yeşil soğan,maydonoz,baharat) balıklardan palamut (hamside severim ama eti pek olmadığı için çerez gbi geliyor)cilgin897

gerıye cok az yemek kaldı zaten:))y789

Neptün 19-10-2010 08:13 PM

Ya şu anda karnım çok aç. Kahvaltıdan beri bişey yemedim, çay içtim sadece. Şu anda bütün yemekler en sevdiğim yemek :P

Normal zamanlarda, en çok zeytinyağlı yaprak sarmasına bayılırım. Ben yemek sevmem aslında zeytinyağlıları severim sadece. Bir de pilav ve birkaç çorba. Et sevemem, arada bir.

mendeseva19 19-10-2010 11:24 PM

hangisini seçeceğime karar veremedim :) bende aklıma gelenleri yazdmgirlhaha

the desert 20-10-2010 09:58 PM

ii yapmışsın:P

FeaRLeSS_KiNG 20-10-2010 10:02 PM

saymakla bitmez.zeytinyağlı yaprak dolması,biber dolması,lahana dolması,yoğurtlu ıspanak,bakla,bamya,çorbalar,patates kızartması,köfte,balık, karar veremiyorum.denemeye kalkarsam çatlar ölürüm herhalde.hepinize en leziz yemekler gelsin.ama dikkat etmek lazım.

frezya 20-10-2010 10:46 PM

Domates soslu makarnaaaa,yanında çıtır çıtır tavuk,salataaa(lar),patates kızarması da olur:))Hayır demem.Acıktııııımsevincli

FeaRLeSS_KiNG 20-10-2010 10:55 PM

hepsini koymuşsun frezya birde yanıda tatlı oldumu tam olur.mesela kaymaklı ekmek kadayıfı.en sevdiğim tatlıdır.bir tepsi olsa hepsini yerim.

frezya 20-10-2010 11:03 PM

Yaa hepsi dediğin altı üstü 3-4 çeşit yemek nolcekki ondan haha:))Öyle tatlılarla pek aram yoktur,afiyet olsun size:)Ama ben de dondurmaya hayır demem,yani bu yemeklerin üzerine şööylee çikolata soslu bi dondurma süper olmaz mı :))))

arca 07-11-2010 09:44 PM

Bende Tantuni severim.. ama yemeklerin hepsinide yerim... yemek yemek ayrı bir zevk yaaa..........

yelda_k 07-11-2010 10:33 PM

lahmacun :)

neseli ceni 08-11-2010 02:31 AM

Patlıcanın her halini yerim... nefis!

Işıldayan Safir 14-11-2010 07:05 PM

Sizlere çok imreniyorum arkadaşlar. Maşallah neler yiyorsunuz yaa :D

bluegirlx 14-11-2010 07:09 PM

sende yemelisinnnnnnnnnn...onlar biz beslenelim diye yaratıldı..değerlendirmezsek sağlığımız alarm verir değil miiii:)

Işıldayan Safir 14-11-2010 07:13 PM

Evet kesinlikle yemeliyim. Bugün bir şey hatırladım. O da şuydu: Ben kabak tatlısı da yemem. Nefret ediyorum ya sebzelerden. Geçen sene boş bir anıma denk gelip kabak tatlısı yemiştim ömrümde ilk defa. Ama bayıldıııııımmmmmm. Çok güzeldi tadı. Sonra bugün işte aklıma gelince anneme söyledim. O da pazara gidip kabak almış. :zpzp:

Işıldayan Safir 14-11-2010 07:26 PM

Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778721)
Oooo kabak tatlısına bayılırım :D

Ya kocaman sebze. Ne biliyim ben öyle güzel olduğunu. Kazık gibi bi şeydir diyordum. Valla hala yediğim halde korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan. Acaba o zaman mı öyle denk geldi güzel geldi gibi. Ama baya da yemiştim. Bitirmiştim tencereyi. Yılların açlığı... khkh56

yelda_k 14-11-2010 07:39 PM

kızlar ben hiç kabak tatlısı yemedım :) hatta duymadımdaa (çok merak ettım şimdi tadını )

Işıldayan Safir 14-11-2010 07:47 PM

Valla ben çok gördüm. Annem yapar ama ilk defa geçen sene yedim. Turuncu bi şey. Böyle külkedisinin arabasına dönüşen şey işte. khkh56 Güzeldi tadı. :zpzp:

yelda_k 14-11-2010 08:09 PM

kujum süper anlattın yaa :)
harikasın hatta şahanesin .
ben kabak deyınce hanı su yeşil kabak varyaa sebze ..o zannettım .dusundum allahallah dedım hıçç tatlısını yemedım ..sımdı anladımkii sen annemın her yıl kışın yaptıgı tatlıyı dıyormuşsun :)

Işıldayan Safir 14-11-2010 08:12 PM

Tahmin ettim yanlış anladığını... Ondan görselleştirmem gerekiyor diye düşündüm bi an. Bal kabağı demeliydim sanırım. girlhaha

the desert 15-11-2010 04:11 PM

:)))) alemsınız sız yaa:))

sibel70 15-11-2010 05:37 PM

aaaaa kabak tatlısı yenmezmi.. yemeyene kayıp valla.. ona kardeş ayva tatlısınıda öneririm hem hafif hem lezzetlidir:))

yelda_k 18-11-2010 04:21 PM

kadayıf dolması tatlısını cok sevmeye basladım yaa..hem hafif hemde cok lezzetli :)

Işıldayan Safir 04-12-2010 07:11 PM

Ben de yalancı tavuk göğsünü seviyorum tatlı olarak hatta dur bakıyım süt varsa yaparım birazdan stres atıyım sinirlendim. girlhaha

smoth17 04-12-2010 08:25 PM

Ya tel tel bir pilav olsa üstüne az kuru fasulye:D yemede yanında yat. Üstüne de spungle alayım lütfen.

Bu arada konu yemekten açılmışken Greepeace' in başlattığı imzamdaki anlamlı kampanyaya katılmanızı rica ediyorum. Küçük balıklar artık yok olmasın.

senarist 15-12-2010 03:56 PM

salata sanırsam(:

planner 15-12-2010 03:58 PM

İçinde patatesin olduğu her yemek. :) :) :)

frezya 15-12-2010 07:21 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781578)
Ben de yalancı tavuk göğsünü seviyorum tatlı olarak hatta dur bakıyım süt varsa yaparım birazdan stres atıyım sinirlendim. girlhaha

Allahım ben bu sayfaya girince nedense iştahım kabarıyoy789.Tatlı isimlerini görünce canım çikolatalı parfe istedi.Kadayıflı tavuk göğsünü şiddetle tavsiye ediyorumm,kesinlikle denemelisin(iz)...

cikin_emel 17-12-2010 10:26 PM

Eveeet saat akşamın 10 u satırları okudukça insanın iştahı kabarıyo kabarıyo kabarıyo sonra gözü dönüyo açlıktan y789 Şimdi kocaman bi pizza olacak ama ev yapımı olacak(hamuruna kadar herşey kendimiz hazırlayacaz),karışık olacak pizza,buzdolabında olan herşeyden koycan üzerine :) tatlı olarakta profiterol olcaaakk hııı bi de diyet kola tabiii sevincli acıktııımm yaa dusun2

Neptün 17-12-2010 10:28 PM

Alıntı:

cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783451)
Eveeet saat akşamın 10 u satırları okudukça insanın iştahı kabarıyo kabarıyo kabarıyo sonra gözü dönüyo açlıktan :D Şimdi kocaman bi pizza olacak ama ev yapımı olacak(hamuruna kadar herşey kendimiz hazırlayacaz),karışık olacak pizza buzdolabında olan herşeyden koyacan üzerine :) tatlı olarakta profiterol olcaaakk hııı bi de diyet kola tabiii :D acıktııımm yaa :(

y789 zaten bu saydıklarının yanında "diyet" kola olmazsa olmaz girlhaha

cikin_emel 17-12-2010 10:32 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783452)
y789 zaten bu saydıklarının yanında "diyet" kola olmazsa olmaz girlhaha

Aaa olmaz tabii ki, dengeyi kurmak gerekiyor :)

the desert 18-12-2010 06:14 PM

:)))))) alemsiniz ya:)

kediseverim 18-12-2010 08:15 PM

ya arkadaşlar ben küçükkene:))) cevizli baklavayı yanımda yiyenlerden midem bulanırdı nasıl yiyorlar yaaa diye...çünkü ben baklavanın içindeki cevizi KIYMA sanıyordum yaaadl67kıymalı baklava yiyorlar sanırdımdunk56ne saçma değil mi?çocuk aklı işte...şimdi büyüdüm bu seferde fıstıklı baklavaya taktım fıstıklı herşeyden nefrettt ederim bir keresinde lokantada yemek üzeri künefe istemiştim garsona özellikle belirttim fıstık üzerine koymayın diye bir geldi künefe fıstıktan görülmüyor usta sözde jest yapmış ikram yapmışşşooo67ayyy sinirden ağlayacaktım fıstıklı herşeyden nefret ediyorum ben yaa...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM.