![]() |
dunyada yalniz kalsak.... Bir sabah uyaniyoruz ve bir bakiyoruz ki dunya sular altinda kalmis. Su ustunde kalan tek kara parcasi var; o da Turkiye. Koca gezegende 70 milyon Turk'ten baska kimse kalmamis. Ilk tepkiler ne olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalim......: *Amma balik yeriz artik be! *'Turk'un Turk'ten baska dostu yok' derlerdi de inanmazdim. * Ulan tam da Uluslararasi iliskiler' bolumunu kazanmistik. * Sansa bak! Artik ne ihracat kaldi ne de ithalat... * Nihayet cari acigi, dis acigini filan sifirladik... * Ulke olmak icin ilk basvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'in Ingilizce albumu raflarda kaldi... * Bakanlar Kurulu karari ile sularimiz 12 bin mile cikarildi... * Piyasaya sahte dolar ve Euro surmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga gecen polislere saldirdi... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaskani ,T.C.vatandasi olmak icin basvurdu. Turkiye Birligi'ne alinmasi icin referandum yapilacak... * Stratejik acidan hicbir onemimiz kalmadi, ama artik ne onemi var. * Ulkemizde bulunan yabanci turistler 'Ne is olsa yaparim abi' diyip is aramaya basladi. * Apo 'Atin beni denizlere' deyip surekli agliyor komutanim!... * Heyyooo!... Dunya Cografyasi'ndan yirttik oglum,dersler bos gececek... * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dunyanin oteki ucu!! * Ulan simdi isin yoksa 4 yilda bir Olimpiyat duzenle.(alıntı) |
Ynt: dunyada yalniz kalsak.... art56art56 çok saol super |
Ynt: dunyada yalniz kalsak.... ana! bizim fenerbahçe dünya şampiyonu olabilir... fbsmile fbsmile fbsmile bisiklet art56art56smiliyface super |
Ynt: dunyada yalniz kalsak.... eyw. |
Ynt: dunyada yalniz kalsak.... Ulan tam da Uluslararasi iliskiler' bolumunu kazanmistik khkh56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |