Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   Sineklerdeki Işık Merakı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/621369-sineklerdeki-isik-meraki.html)

Mahalle Muhtarı 30-07-2012 02:49 PM

Sineklerdeki Işık Merakı
 
Aziz forum sakinleri,

Bu yazıda, yaz mevsimini idrak etmekte olduğumuz şu günlerde, çıkardığı ses ile insanın psikolojisini yerle bir eden, havaların ısınmasıyla birlikte ortalıkta fazlasıyla görmeye başladığımız, iğrenç dostlarımızdan(!) bahsedeceğim.

Bingo!

Sivrisinekler.


LAFI TEPEDEN ANLAMAYA MEYİLLİ APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: Efendii! Efendii! Allah'ın yarattığı canlıya iğrenç denir mi hiç? Günah günah! Hem onun da bir yararı vardır. Sen nereden bilecen? En iyisini yüce rabbım bilir. Bi keresinde bizim orada emekli bi imam vardı adam derdi ki, münferid.... Çtonk! (Yumruk Ünlemi)

Öhö öhö... Sevgili dostlar teknik bir arızadan sonra yazıya kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Bildiğiniz gibi vakt-i zamanında firavunu bile dize getiren bu küçük yaratıklar istisnasız her yere girebilirler. Tuvaletlerin havalandırmalarından tutun çok küçük bir kısmı açık kalmış bir perde bile bu sevimli dostlarımızın evimize girmesi için birer kapı vazifesi görebilir. Zaman mekan ayrımı da yapmazlar. Örneğin çok önemli bir misafiriniz geldi. Güzel bir muhabbet ve harika bir ortam var. Ama o da ne!!!

Bir sivrisinek!

Kah burnunuza konuyor, kah misafirinizin çay bardağına. Sürekli kovuyorsunuz ama sevimli dostumuz sizi çok sevdiğinden(!) gitmek bilmiyor.

Ya da,

Tatlıcıdan 1 kg tulumba tatlısı aldınız. Eve gelip paketi açtınız. Tatlıları tabağa koydunuz ama bir de ne göresiniz? Şerbetin içinde havuz keyfi yapan bir sivrisinek!

Ve dostlarım şimdi size çok güzel bir haberim var. İntikam vakti!!!!!

MALZEMELER

1 adet karanlık oda
En az 1 adet açık pencere
1 adet bilgisayar
Varsa 1 adet kaynak gözlüğü (Önce kendi can güvenliğin!)

YAPILIŞI:

Evet dostlar, öncelikle karanlık odanın içine girin ve öylece çömelin. İçerde sinek olmadığından emin olduğunuzda bilgisayarı açabilirsiniz. Pencerenin açık olduğundan emin olun. Yaklaşık 5 ila 8 dakika sonra odanıza illa ki bir adet sinek damlayacaktır. Ve muhtemelen odadaki tek ışık kaynağı olan monitörünüze konmaya/tırmanmaya başlayacaktır. Ve dostlarım işte intikam vakti! Mouse imlecinizi sineğe çaktırmadan aşağıdaki videoyu açın ve tam ekran yapın.

LSD trip - YouTube

Sinek ya odayı arkasına bakmadan terkedecek ya da gördüğü hipnotik görüntüler sonrasında ruhsal bir depresyonun içine düşecektir. Sonrasında ''Nihahahaha!'' şeklinde yapmacık bir gülümseme atabilirsiniz.

Mahalle Muhtarı,
Sizi düşünür!

Not: Bu yazıyı okuyan her 10 forum sakininden 8'inin ''Akşama iftar için tulumba mı alsak yeaa?'' diyerek tatlıcının yolunu tuttuğu gözlemlenmiştir.

sweeet 30-07-2012 03:09 PM

Cevap: Sineklerdeki Işık Merakı
 
Benim aklımdan da bunu denesem mi diye geçti ne olacak şimdi? :D

10 da 2 lik kısımdaymışım. :D

cansuyu 30-07-2012 08:01 PM

Cevap: Sineklerdeki Işık Merakı
 
ben sineğe razıyım ..
denedikten sonra son kararım :))

ama muhter kardeşim.. sinek gibi cama yapışmama uyarısı vermemişsiniz ki :))

Hayatdern 27-09-2018 12:52 PM

Cevap: Sineklerdeki Işık Merakı
 
Cidden bende anlayabilmiş değişim ne var bu ışıkta da hemen geliyorsunuz bir rahat verin canımmm :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.