Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   Uçaklar miyav derken... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/619418-ucaklar-miyav-derken.html)

MaxWawe 04-08-2011 03:02 AM

Uçaklar miyav derken...
 
"Mauuuvvvv"
"Bu uçaklar da çok sıklaştı artık yahu nedir bu çektiğimiz" dedi Jason sinirle onu merakla dinleyen, hiç hoşlanmadığı halde onun terliklerini giymiş muhabbet kuşunun irkildiğini görerek.

Evet Jason haklı. Burda muhtemelen " Mauuuvvv" diye miyavlayarak geçen bir uçakla karşılaşamazsınız, 3 elma ile 5 armutu toplayamazsınız, uçamazsınız, gözünüzü kapadığınızda göremezsiniz ve en basitinden suyun altında nefes bile alamazsınız !! Ne saçmalık ama... Sadece size hava atmak için söylüyorum, bunların hepsini Jason yapabiliyor. Kesinlikle yapabiliyor. Jason un yerinde olmak isterdim doğrusu... Evet itiraf vakti. Jason benim ! Bunu düşünen benken, yazan benken Jason başka kim olabilirdi ki !! Olağan üstü güçleri olan bir çizgi film kahramanı mı ? Hayır bu ben değilim... Hmm pekala düşünelim yoksa Jason dünyada yaşamıyor mu ? Ben dünyadayım ve oldukça normalce bir insanım...

Bu gün Jason, hava kapalı olduğundan işe giderken uçmak yerine "Miyavlayan uçak" lardan birine bindi ve işine gitti. Karşılaştığı manzara karşısında donup kaldı. Aynı ütü masasında çalıştığı iş arkadaşı, ütü masasının üstünü kayalarla kaplatmıştı.

Doğrusu her geçen saniye kendimi baştan tanıyorum... Meğer nasıl bir hayatım varmış da ben bilmiyormuşum. Ben de kendimi sadece oturup bir bloga yazı yazan birisi sanıyordum.


JASON OLUN.


Sevgilerle, Jason

pimpinella anisum 04-08-2011 09:34 AM

Cevap: Uçaklar miyav derken...
 
ben deeee, ben de jason olcam...
gidişat onu gösteriyo,,güzeeelll 956k


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.