Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   sizinde böyle zekilikleriniz varmı:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/619207-sizinde-boyle-zekilikleriniz-varmi.html)

gülücan 05-07-2011 12:13 AM

sizinde böyle zekilikleriniz varmı:)

son model LCD televizyonumuz aniden kendiliğinden kapanınca tüpümü bitti acaba diyen muhterem zat benimmsevinclikendimi tebrik ediyor teknolojide gelmiş olduğum son noktayı alkışlıyorum..khkh56

senarist 05-07-2011 10:39 AM

Cevap: sizinde böyle zekilikleriniz varmı:)

bende telefon elimde olmasına rağmen çalınca biri aradığında her yere bakıp bakıp sonra da evde mi unuttum acaba demiştim.:)

Berilce 05-07-2011 11:32 AM

Ben de buna benzer bir şey yaptım, gözlüğüm, kafamda takılı durumdayken,
her yerde gözlük aramıştım:))

gülücan 05-07-2011 01:31 PM

gözünde gözlükle uyuyan bir arkadaşım vardı canım..rüyalarımı daha net görüyorum size ne diyodu:)

gülücan 05-07-2011 01:33 PM

ablamlara iftar yemeğine gitmiştik bir ramazan günü..süper yemekler yapmış tatlılar falan.tabii övgü bekliyo..sohbet arasında annem dediki eski komşu nevin teyzen ölmüşş..ablamdan cevap aa beğendinizmi afiyet olsunn:):)

gülücan 05-07-2011 01:34 PM

aklıma geldikçe yazmaya devam.

gülücan 05-07-2011 01:36 PM

yaprak dökümündeki ferhundeye fernando diyen bir annem BİM e BİP e gidip bişeyler alalım diyen bir kayınvalidem var:)

aşk kırıntısı 06-07-2011 01:18 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802184)
yaprak dökümündeki ferhundeye fernando diyen bir annem BİM e BİP e gidip bişeyler alalım diyen bir kayınvalidem var:)

buna bayıldım y789

gülücan 07-07-2011 02:28 PM

bizden ilgi bekleyen sık sık aramamızı isteyen birkaçgün aramadığımızda küsen sonra dayanamayıp sürekli çağrı atan babam telefon ettiğimizde ya byelefonu açmıyor yada konuşmak istemiyorum deyip kapatıyor..gönlünü alana kada telefon eden biz bazen hangimiz çocuk hangimiz ebeveyn karıştırıyoruz doğrusu..

_roxie_ 07-07-2011 03:45 PM

ben de telefonumun şarj aletinin telefona bağlamam gereken kısmını prize sokmaya çalışmıştım yaklaşık bi 5 dk boyunca... :D bu niye olmuyo diye hayıflanıyodum bi de :D:D

bazen de mutfaga gidiyorum bi elimde bardak oluyo bi elimde de atılacak çöp bardağı yanlışlıkla çöpe atıp sonra elimdeki çöpe bakakalıyorum ben bununla napıcaktım diye :D

gülücan 08-07-2011 12:29 AM

o şarz aleti o prize olur canım sen bukadar ısrarlı davranıp emek verdikten sonra:) çok yaşa sen emi:)

gülücan 08-07-2011 02:04 PM

biri kız biri oğlan yeğenlerim konuşuyorlar..9 yaşlarında ikisdide..kız olanın tombiş yanakları var..oğlanda kıza yanaklarının nekadar tombiş sevimli olduğunu söyleyecek..diyorki: ayşe senin nekadar güzel kabarık yanakların var:)oda hiç bozuntuya vermeden hımm fırından yen çıktılar..tüm kabarık yanaklı şirinleri öpüyorumm:)

blue jaloon 08-07-2011 02:48 PM

16 nin yarisi kac eder:))?

herşeyim çocuklarım 08-07-2011 02:53 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802184)

hakkatten eğlenceliymiş:) gerçi benim annem de çoğu zaman bazı şeylerin ismini kendine göre değiştiriyory789

gülücan 10-07-2011 02:55 PM

bu isim değiştirmece hakkaten zevkli.anneannem de isimlerimizi asla doğru söyleyemez..hep baştaki yada sondaki harflerde değişiklik yapar..yada eksik söyler:)

yenihayatım 10-07-2011 06:58 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802448)
16 nin yarisi kac eder:))?

5 altın mı?

nergisz 10-07-2011 08:20 PM

kabarık yanak ve övgü bekleyen abla anılarına çok güldüm çok yaşayın emi :))

ablamda çaydanlık altını almış buzdolabına habire sokmaya çalışıyor bide bana dönmüş herzaman koyduğum yer şimdie niye girmiyo anlamıyorum demezmi :D

bende ketılı aldım içine suyu doldurdum koyuyorum ama bi türlü oturmuyo yerine Allah Allah noluyo dedim bi baktım ocağın üzerine koymaya çalışıyorum bi yandan altını yakcaktım :S

blue jaloon 10-07-2011 08:38 PM

Alıntı:

yenihayatım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802534)
5 altın mı?

ivetgirlhahagirlhaha

sweeet 10-07-2011 11:25 PM

Şu sofra hikayesi bana da benzer bir anıyı hatırlattı. Bir gün böyle, eş dost sofradayız. Çok sevdiğim bir teyze var böyle bazı olayları anlatmayı çok sever. Yani "nereye hırsız girmiş", "kimi sokakta gasp etmişler", "nerde ne olmuş" anlatır ve çoğu zaman tüylerimzin diken diken olmasına neden olur. O gün sofrada yine böyle bir hırsızlık hikayesine başladı. Bizim apartmana hırsız girmiş dedi. Arkasından o laf bitmeden lafın arasında "Osman abin selam söyledi". Biz de "hırsızlara mı" diyip kopmuştuk... :D Hehehe

Çok güzel bir başlık olmuş anlatılanlar da birbirinden hoş. Ağzım kulaklarımda valla :D

nergisz 11-07-2011 01:42 AM

bu siteye girince garip bi mutluluk oluyor içimde helede böyle espirili yazılar okuyunca hırsıza selam :D

gülücan 12-07-2011 12:58 AM

birgün babamı sıkıştırıyoruz şunu al bunu al unutma şunuda al.annemde biryandan şunu hele kesin al..artık adamcağız bunaldı ayağa kalkıp:hep al ,al ,al hiç kırmızı diyen yok:)espriyi anlayınca epey gülmüştük..benimde ince mizah anlayışım burdan geliyo galiba:):)

bigokyanus 12-07-2011 10:12 AM

Adıyaman'a ilk gittiğimiz sene , küçüğüm o zamanlar ve çamurla oynamayı çok seviyorum. Ellerim ömrümde ilk defa çatladı , annem de babamdan çatlak için krem almasını istemiş.
Bir akşam babam işten geldi elindeki poşeti alıp baba ne aldın dedim , çatlak kremi diye cevap verdi.
Evimizin duvarları çatlaktı , depremlerden olduğunu söylemişlerdi .
Kremi aldım mutfağa gittim , altıma bir tabure çekip çatlak olan yerleri kremlemeye başladım , bakıyorum bakıyorum düzelme yok , beklerken babam gördü , ne yaptığımı sordu ,
ben bilgiç bilgiç cevapladım
- Baba seni kandırmışlar bu çatlak kremi çatlakları yok etmiyor :)

senarist 12-07-2011 01:48 PM

bakkaldan kola almıştım,yolda içtim eve çıkmadan çöpe atayim dedim paranın üstünü çöpe attım kutu elimde sap gibi kaldı ben kutuya bakıyorum kutu bana. :D
kardeşimle şakalaşıyorduk yumruk atacakmış gibi yapıyordum en son attığım yumruk gerçekten gözüne geldi ama Allah'a şükür şişmedi ama çok acıdığı belli oluyordu.
sınıfta yastık savaşı oynarken yastık bana geldi hiç bakmadan attım elinde telefon olan kıza geldi telefon suratına çarptı :D
en kötüsünü sonra anlatıcam.:)

gülücan 12-07-2011 03:53 PM

arkadaşımla netten yazışıyoruz...ikimizde işteyiz.hem çalışıyoruz hemde netten birbirimize laf yetiştiriyoruz..ben komik bişey yazdım gönderdim.oda bana dosyaları verirmisin dedi..ne alaka dedim..meğer yanındaki arkadaşına dosyaları verirmiisn diyeceğine bana demiş tabii onada bakıp durduk yere gülüyomuşş..laz uşağudur kendileri..nekadar gülmüştük yaa:)

gülücan 13-07-2011 10:26 PM

şu çilek odası reklamını hepiniz görmüşsünüzdür..yalnız çilek odası demiyorda,diyor ki 'çilek ,şimdi %25 indirimli.reklamı görünce babannem yavrum çileğin kilosu kaçaki pahalımıydı demesiyle ben ne cevap versem diye düşünmem arasında epey vakit geçti.zira valla haklıydı..herkes ne bilsin yaaa çilek odasını:)

gülücan 22-07-2011 12:16 AM

dinlediğim bir olayda başroldeki şahsı kınamamla aynı olayın birebir başıma gelmesi maksimum 2 aylık bir zaman dilimi içerisinde gerçekleşmiştir..valla adalet mekanizmasının bukadar hızlı ilermesine diyecek birşeyim yok.ama kendime diyecek çok şeyim var aferin bana:)

Berilce 22-07-2011 12:02 PM

Geçmişten bir anım geldi aklıma, misafirlerimiz gelmişti. Annem
yöresel bir yemek olan ve Arabaşı adıyla bilinen, tavuk ve onun suyuna yapılan bir çorbadan ibaret olan
bir yemek yapmıştı. Bu çorba unla yapılan bir hamurla, kaşık kaşık yutularak yenir. Genelde tüm İçAnadolu
Bölgesi bu yemeği bilir. Annem hamurunu hazırlayamadan evden
şu anda nedenini hatırlayamadığım bir şekilde beraber çıktık, yanımızda teyzemin kızı da var, bir mağazaya gittiğimizi hatırlıyorum. Annem geç kalacağımızı anlayınca telefon etti, telefonde evde kalanlara şöyle dediğini jhatırlıyorum,
bir yandan da olabildiğince kibar olmaya çalışarak; -

Berilce 22-07-2011 12:07 PM

Geçmişten bir anım geldi aklıma, İstanbul'dan misafirlerimiz gelmişti. Annem
yöresel bir yemek olan ve Arabaşı adıyla bilinen, tavuk ve onun suyuna yapılan bir çorbadan ibaret olan
bir yemek yapmıştı. Bu çorba unla yapılan bir hamurla, kaşık kaşık yutularak yenir. Genelde tüm İçAnadolu Bölgesi bu yemeği bilir. Annem hamurunu hazırlayamadan, evden şu anda tam hatırlayamadığım bir nedenle beraber çıktık, yanımızda teyzemin kızı da var, bir mağazaya gittiğimizi hatırlıyorum. Annem geç kalacağımızı anlayınca telefon etti, telefonde evdeki teyzeme şöyle dediğini hatırlıyorum,
bir yandan da olabildiğince kibar olmaya çalışarak; - Arap yemeğinin hamurunu hazırlayın". Arkadan kalın bir ses geldi, mağazanın sahibi Karamanlıymış, -Hanım, hanım onun adı, Arap yemeği değil, Arabaşı, demez mi, bir koptuk, öyle gülüyoruz ki, annem kıpkırmızı garibim, yıllarca bu olayı konuşup gülmüştüky789...

Berilce 22-07-2011 12:09 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803264)
dinlediğim bir olayda başroldeki şahsı kınamamla aynı olayın birebir başıma gelmesi maksimum 2 aylık bir zaman dilimi içerisinde gerçekleşmiştir..valla adalet mekanizmasının bukadar hızlı ilermesine diyecek birşeyim yok.ama kendime diyecek çok şeyim var aferin bana:)

İlahi Adalet, insanların koyduğu Adalet sisteminden daha hızlı ve güvenli bir şekilde çalışıyor zaten...

gülücan 31-10-2011 04:33 PM

Hoşgeldin dediğim arkadaşıma onun cevabını beklemeden hoşbulduk diyen ben nasılsın demeye cesaret edemedim:)oda gülmekten cevap veremezdi zannımca..çokmuu hızlı düşünüyorum acabaaa karşımdaki cevaplamadan sorularda yanıtlarda bende:)

Janer 31-10-2011 04:51 PM

Dün telefonla arkadaşımı aradım o ara kalem yere düştü ve aradığımı unuttum :) (Ne mi oldu :D 5 dk sonra o beni aradı hem arıyorsun hem konusmuyorsun dalgamı geçiyorsun dedi :d )

2-3 gün önce de Hocamın leptobuna format çekecektim . telefon elimde oynuyordum . hocam aradı açtım ne oldu leptop dedi .. tam konusacaktım dediki dur ben arayım :d tam hocam zaten siz aradınız demeye kalmadan kapattı :d

5 dk sonra aradı ben aramıstım dimi dedi :d ::dD:D

benimde basımdam böyle olaylar geçti :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM.