![]() |
tırnaklarını yemee! -yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman - - ne yiyosun sen öyle çaktırmadan + tırnak istermisin - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum - - hasan yeme olm tirnaklarini + neremi yiyim ? -yeme tırnaklarını +ben yemiyom yere atıyom ki -tırnaklarını yeme nan +wer o zmn senın tırnaklarını yeyim -tırnaklarını yeme +yok ben ztn yemıyom butun butun yutuyom -tırnağına noooldu nan? -yidim -ayak tırnağı yenirmi nan manyak -napıyon zavallı kediye -yiyom -ne ? -sakin ol kediyi yemiyom -ohhh be napıon göremiom -tırnaklarını yiyom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi .. iğrenççççsinnn -Yaren tırnaklarını yemesene.. +Herşey için çok geç artık!.. - - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dislerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo -Nabiyon sen +Tırnaklarımı yiyorum .. Yer misin ?! -Yok abi ben almiyim daha yeni sofradan kalktım +Ye lan ye temiz daha 3 hafta önce yıkadım elleri -yok abi sana afiyet olsun _kızım yemesene tırnaklarını illa söylicem mi? +söyleme anne ... _aferim sözümü dinle şöyle _söylemedende yerimde ondan şey ettim |
Cevap: tırnaklarını yemee! bunu aşabilsem ahh ...Gerçi ben tırnaklara değil de kenarındaki fazlalıklara takılmış vaziyetteyim :D yemeden söker atarım sevincliöyle de bi ilginçlik :p Belki yeterince istersem olur değil mi?Tanıştı bence dişlerimle tırnaklarım artık ayrılık vakti ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM. |