![]() |
tebesir Ders yine kalkülüs. hoca büyük bi sevkle anlatiyo. tamamen konuya konsantre olmus. ama tebesirinin ufacik kaldigini farkediyo. uyuklayan bi öğrenciye - "e hadi çık tebeşir bul yan siniftan" diyo. çocuk çikiyo harbiden. ama yan sinif diye ayni amfiye diğer kapidan giriyo ve yine bizim hocaya -"hocam yan siniftan tebeşir istiyolar" diyo. hoca da derse konsantre ya, -"ya ben de az önce bi öğrenci gönderdim alsin diye. bizde de yok" diyo. cocuk da -"haa taam" diyip çikiyo. sonra diger kapidan tekrar girip -"yokmus hocam. aa nasi yani ya" diyince hoca da öğrenci de durumu çakıyolar. inanilmaz ama gerçek. khkh56 |
Cevap: tebesir iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci olabilirim? -para çekemiyorum ben... -sifrenizi yanliş giriyormuşsunuz destur bey -sifremi?,benim sifrem hep aynidir,istanbulun kurtuluşu.... -bana söylemeyin lütfen sifreyi efendim. -heh,tamam hatirladim,1956!!! -efendim o istanbulun kurtuluşu değil ama... -ya kaçti istanbulun kurtulusu? -efendim ben malesef söyleyemem bunu size. -niye sendemi bilmiyosun?.. -biliyorum ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. -ben sana sifreyi sormuyorum ki! istanbulun kurtuluşunu soruyorum. -evet,ama.. :)))) |
Cevap: tebesir Lisedeyiz...Geometri dersi... Ders kaynasin diye yapmadigimiz karaktersizlik yok. Hoca tahtaya sekil çizerken, okulun bayagi yakinindan bir savaş uçağı geçti. Bizden biri: - Aaa hocam uçak geçiyo! Hocamizdan cevap: - Elleme geçsin!!! Sinif komple kisa devre... :))) |
Cevap: tebesir Hepsi de süper.khkh56 Teşekkürler.actionsmile |
Cevap: tebesir Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 AM. |