![]() |
benim annem bir doktordur:))gülün bakalımmm Benim annem doktordur - Basim agriyor... - Sacini islak islak kurutmadan ciktin, ondan. - Basim donuyor... - E bi sey yemiyorsun, acliktan. Popoma fitil sokan tek kadin. Ne guluyorsunuz... Siz cok mu masumsunuz? *********** Eczacidir ayni zamanda... Gozum morardi. - Gel, patates basayim. Kepeklerim azdi yaaa... - Zeytinyagi sureyim. Arpacik cikti. - Sarmisak degdireyim. ************ Hemsiredir... - Of, terledim be. - Gel sirtina havlu koyayim. *********** Rontgen mutehassisidir... - Ohhoeoo! - Icme su zikkimi, cigerlerin doldu. ************* Ben henuz bebeyken, anestezi uzmaniydi... - Dandini dandini dastaaana. ************* Bi ara sunnetciydi... - Cikar, pansuman yapicam. ************* Urologdu... - Senin cisin niye sari bakiim? ******** Fizyoterapisttir... - Dizim agriyor. - Benim de belim agriyor, gecer. ************** Diyetisyendir... - Mis gibi turlu yaptim, sakin sokakta hamburger filan yiyip gelme. - Ama anne... - Amasi mamasi yok, cola da icme! **************** Cildiyecidir... - Sirtimda sivilce cikti. - Cikolata yeme. ***************** Laboranttir... - Burnum akiyor. - Usutmussun sen... Simdi ben sana bi ada cayi kaynatayim, rezene, bal, limon, tarcinla zencefili de ilik ilik ic, sirtinada rakiyla aspirini karistirip surelim, sabaha bi seyin kalmaz. ****************** Psikiyatrdir... - Nen var oglum? - Bi seyim yok. - Var var... Canin sikkin senin. - Ya birak, iyiyim ben. Yok yok, bilirim ben... Bi seyin var. - Anne delirtme beni! - Bak, gordun mu... - Neyi gordum mu? - Bi sey var sende. - Kendimi jiletliycem simdi... - Sinirlerin bozuk senin. ******************** Genetikcidir... - Abinle sen babaniza cekmisiniz zaten, o da sinirli... Butun kotu huylarinizi ondan almisiniz. ********************** Veterinerdir... - Anne bu sene, Babalar Gunu’nde babama Natasa hediye edebilir miyim? - Defol! Hayvan! ******************** Hastayim ona... Hastasiyim, :))) y789 |
Cevap: benim annem bir doktordur:))gülün bakalımmm Harikaydı, teşekkürler paylaşım için girlhaha |
Cevap: benim annem bir doktordur:))gülün bakalımmm Çok güzeldi teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM. |