![]() |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D beni üzenler TOP olsunsmil56 |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D beni üzenley hep mutsuz olsunlay, sevsinley ama sevilmesinley, yalnız kalsınlay, yalnız ölsünley...hıııııhhhhhhhhh f678hf678h |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D ya ben kimseyi üzmüyorum kimsede beni üzmesin istiyorum |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Alıntı:
|
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Merhaba Kumsal, Ben pek şakadan anlamam. Soru oldukça masum ve eğlenceli sorulmuş olsa da bana ciddi şekilde düşündürdü. Ne olsunlar diye düşündüm. emb23 Sonunda kararımı verdim. Şuan beni üzenlere karşı o kadar boş ki içim kızgın bile değilim. Ve biliyorum onlar için değmeyecek. O nedenle içimi temiz tutuyorum. Onların pisliklerinden arındım. Onları sadece Allah'a havale ediyorum. Şu güzelim ortamı daha fazla bozmadan tüyeyim yoksa kızıcaklar bana... y789 Sevgiler sapkal89 |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Alıntı:
|
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D gercekten beni uzuyorlarmi yoksa ben kendi kendimimi uzuyorum bilemiyorumki. |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Sen izin vermediğin sürece kimse seni üzemez. Ama üzülüyorsan da bil ki bu çok sağlıklı bir durum. En azından yaşadıklarından ne öğrenebileceğini düşünmek için bir çağrı... Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. sapkal89 |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Sizi üzenleyin topu patlasın. Dondurması yere düşsünn :-) |
Cevap: SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D Beni üzenley özür dilesiiiin :D:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |