![]() |
tehlikeli element kadın :)) Element : Kadın Atom Ağırlığı : Ortalama 55 Kiloğram olarak kabul edilmiş olup , 40 kiloğramdan 150 kiloğrama kadar değişik ceşitleri de mevcuttur. Bulunduğu gezgen : Dünya Fiziksel Özellikleri: 1 Yüzeyi renkli flim tabakasıyla kaplıdır. 2 Değişik sıcaklıklarda kaynar. 3 Bilinen bir sebep olmaksızın donar. 4 özel ilgi gördüğünde erir. 5 Doğru olmayan kullanımlarda ısınır. 6 İşlenmemiş metlden sıradan maden filizine kadar pek cok halde bulunur. 7 Doğru noktalara basın uygulandığında ürün verir. Kimyasal özellikleri: 1 Altın ,gümüş , platin ve kıymetli diyer taşlarla büyük akrabaşığı vardır. 2 Büyük miktarda pahalı maddeleri absorblayabilir. 3 Bir belirti göstermeksizin kendiliğinden patlayabilir. 4 bazı ortam şartlarında ucucudur. 5 Bilinen en güclü servet indirgeyiçidir. Genel Kullanım Alanları: 1 Süs olarak. 2 Rahatlatıcı olarak 3 Temizleyici olarak Testler : 1 Saf numunesi doğal halde bulundugunda rengi parlak pembeye döner. 2 Daha iyi bir numunesi ile kıyaslandığında rengi yeşile döner. Potansiyel tehlikeleri: 1 Tecrübesiz ellerde cok tehlikelidir. 2 Birden fazlası ile ilgilenmek yasal olmadığı halde , değişik mekanlarda ve birbirleri ile direkt temasa gelmelerini engelleyecek önlemleri alarak bu yapılabilmektedir. |
Cevap: tehlikeli element kadın :)) Bu konu geçen gün facebooktan mesaj olarak geldi bana :) Bir ara foruma koysam mı, yoksa Mesut'a söylesem yollasam o koysa dedim sonra aklımdan çıktı gitti iş arasında. Güzel paylaşım. Teşekkürler. |
Cevap: tehlikeli element kadın :)) Ben aynı zamanda kimyagerim :)) çok teşekkürler :) |
Cevap: tehlikeli element kadın :)) y789y789y789y789 |
Cevap: tehlikeli element kadın :)) KİMYASAL AŞK Yanıyor kalbim hızla Belki kükürtlü gazla Seviyorum seni ben Sülfirik asitten fazla Sana olan aşkımda Reaksiyon var benim Gerekirse uğrunda Elektron veririm Kızıl bakır renginde O dudakların senin Çekinme bir öpücük ver Karbon kokan sevgilim Volkan ÇALIŞKAN |
Cevap: tehlikeli element kadın :)) Alıntı:
|
Cevap: tehlikeli element kadın :)) harika paylaşım için teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |