![]() |
BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI Kadının Günlüğüne Yazdıkları:) Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen,her şey var. Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?' diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım. Kocanın Günlüğüne yazdıkları : Öff be, FENERBAHÇE yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi. |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI hehhehe erkek milleti iştey789 |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI Böyle diyeceğini biliyordum :)) hatta şunu çok derler erkek milleti değil mi hepsi aynı :)) Şu sözler de bu ara moda ;"Her kadın hayatının bir bölümünü Budist olarak yaşar... Çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır..." Erkekler kurşun kalem gibidir ne kadar ince görünürse görünsün hammaddesi 'odun'dur. BİR PRENS İÇİN NİCE KURBAĞALAR ÖPÜLÜR... Bayanlar bakıyorum da bu sözleri kullanıyor :)) |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI E ama yalan mı? :)))) Güzel fıkraydı, teşekkürler Mesut :) |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI süpermiş buuuu khkh56khkh56khkh56 teşekkürler kumsal :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI Ama her erkekte aynı değil.Şurası kesin ki bayanlar daha ince düşünüyor.Bayanlar için öenmli olan bişey erkekler için çok önemli olmayaabiliyor.Erkekler Marstan Kadınlar Venüs'ten diye bir kitap okumuştum.Orada da değiniyor.Bayanlar kendi gibi düşünmelerini istiyor.Ama erkek o kadar derin düşünemiyor.Ondan sorunlar çıkıyor.En güzeli herşeye rağmen sevmek.Genele bakıp beni seviyor mu?Bana değer veriyor mu? gibi şeylere bakıp değerlendirmek en güzeli :)) |
Cevap: BIR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI Alıntı:
her erkek ayni degl ama cogu benzer bazi istisnalar olsa da:D bsy soyliim mi bn bnm kadar ince dusunen bi sevgli , partner yada es istemezdim. sadece nerde ne yapcagni bilen erkekler tutulur dkkat edlirse:) hem erkekler bzm kadar ince dusunemez cnku bzm kadar derin degiller sevincli sadece yuzeysel aciniz var dl67 ayrica umarim sevmek yeter snn de soyledign gbi :) en muhimi sevmeye layik insanlar bulmak ins karsmza cikar girlhaha fikra superdi tskler krz56 |
paylaşım çok güzel,,teşekkürler..956k 956k 956k |
|
:D:D:D:D:D farkli bir bakis acisi diyorum ve yorumumu kisa kesiyorumdl67girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 AM. |