![]() |
kaza Bir araba yasli Temel'e çarpar. Arabanin soförü bagirir, - Suç sende ben 20 yillik soförüm!.. Temel karsilik verir, - Pen de 80 yildir yüreyrum!girlhahagirlhaha |
Cevap: kaza Teskere zamanı yaklaşmıştır. Aynı tertip askerlerden bazıları oturup bir karar alırlar. Bir daha saf asker Mehmet'e ayak işleri yaptırmayacaklardır. Kararı Mehmet'e açıklarlar. Bu habere çok sevinen Mehmet yine de doğrulatmak için tek tek sorar: - "Sen Ali, ayakkabılarını bana boyattırmayacaksın değil mi?" - "Evet." - "Sen Osman, benim sigaralarımdan otlanmayacaksın değil mi?" - "Otlanmayacağım." - "Sen Hasan, çoraplarını bana yıkattırmayacaksın değil mi?" - "Yıkattırmayacağım." Herkesten gerekli yanıtı alan Mehmet: - "İyi, ben de bundan sonra karavanaların içine işemiyeceğim.." |
Cevap: kaza Çok öğreticiydi :D |
Cevap: kaza süperdi :D:D bende bundan sonra karavanların içine işemiyecem asdasdasd :D:D |
Cevap: kaza Iki sevgili, stadyuma geldiklerinde sampiyonluk maçi henüz baslamamistir. Ama sahada bir maç oynanmaktadir. Kadin sorar: - Bu sampiyonluk maçi mi? - Hayir. Üçüncülük dördüncülük maçi. - Ne kadar sürüyor? - Iki kere kirkbes dakika. Bu söz üzerine kadin, sevgilisine manali manali bakar ve söylenir: - Sen de gece maçlarimizda bu sürelere uy, sevgilim:)) |
Cevap: kaza Adamin biri bir aydir tatilde yalniz basina biraktigi karisini hafta sonu nedeniyle ziyarete gitmisti. Karisi kendisini garda karsilayip boynuna atladi. - “Ah sevgilim bilsen seni ne kadar özlemisim...gelmene öyle mutlu oldum ki.”. Aksam yemekten sonra karikoca oteldeki odalarina çekildiler. Kapiyi kapatir kapatmaz öpüsüp koklasmaya tatli sözler mirildanmaya basladilar. Fakat tam bu sirada komsu odadan bir tekme duvara indi. Ardindan öfkeli bir ses gürledi: - “ Yeter yahu... Her geceki gibi gene baslamayin... birakin da hiç olmazsa bu gece uyuyalim:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |