Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   6-0 :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/574399-6-0-a.html)

Xarmaşık 25-04-2010 03:23 PM

6-0 :))

6-0 biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der. Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur.

Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der. 3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len'' sevincli

vitamin61 25-04-2010 03:53 PM

Cevap: 6-0 :))

Çok güzelmiş...

blue jaloon 25-04-2010 04:22 PM

Alıntı:

Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706446)
6-0 biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der. Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur.

Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der. 3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len'' sevincli

güzelmis tskler.
-------------------------------------------------------------------
Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve... öteki adama:- 'Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum'...Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış:
-
'Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş
edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına
koşarsa en çok sevdiği odur'...
Böylece ikisi havaya bir el ateş
edip hemen kendilerini yere atmışlar...
Kadın silah sesini duyar duymaz
koşarak içeri girmiş...
Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....:
- 'Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!!

DeLiTaY21 25-04-2010 05:40 PM

fenevlilerde 2000 yılından beri alfabelerinde 25 harf kullanıyorlarmış.bunun yanında 5-1 den sonra azize yıldırım artık tr kupası finallerinde asla GS ile oynamak istemediklerini söylmişti:Daynı zamanda NONDA deyince fenevli kaleci volkanın hâlâ çok korktuğu ve ürktüğü söylenmektedir...

Houner 26-04-2010 12:21 AM

Alıntı:

RauLgs21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706482)
fenevlilerde 2000 yılından beri alfabelerinde 25 harf kullanıyorlarmış.bunun yanında 5-1 den sonra azize yıldırım artık tr kupası finallerinde asla GS ile oynamak istemediklerini söylmişti:Daynı zamanda NONDA deyince fenevli kaleci volkanın hâlâ çok korktuğu ve ürktüğü söylenmektedir...

süperdiiiii..... şimdi onlar düşünsünsevinclisevinclikhkh56khkh56

Elektra 26-04-2010 09:28 AM

Alıntı:

Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706446)

Harikaymış ellerine sağlık girlhaha

Xarmaşık 26-04-2010 07:32 PM

Alıntı:

RauLgs21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706482)

Bak yaa her yerde kendinizi belli etmek zorundamısınız siz?sevincli Böyle daha fazla rezil ediyosunuz kendinizi..bad45 Verdiği cevaba bak bide sinirinden aklına ne geldiyse yazmış yazık.. Alt tarafı fıkra arkadaşım niye bu kadar zorunuza gidiyo anlamadımki... u859

Houner 26-04-2010 08:06 PM

Alıntı:

Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708564)
Bak yaa her yerde kendinizi belli etmek zorundamısınız siz?sevincli Böyle daha fazla rezil ediyosunuz kendinizi..bad45 Verdiği cevaba bak bide sinirinden aklına ne geldiyse yazmış yazık.. Alt tarafı fıkra arkadaşım niye bu kadar zorunuza gidiyo anlamadımki... u859

Çünkü fıkranın orijinali öyle değildide ondan tepki gösterdiksevincli dl78 yinede emeğe saygı (şampiyon olamayında ben size bi fıkra anlatıcam merak etmeyin )

Houner 26-04-2010 08:09 PM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708573)
Çünkü fıkranın orijinali öyle değildide ondan tepki gösterdiksevincli dl78 yinede emeğe saygı (şampiyon olamayında ben size bi fıkra anlatıcam merak etmeyin........... )

............

Xarmaşık 26-04-2010 08:43 PM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708573)
Çünkü fıkranın orijinali öyle değildide ondan tepki gösterdiksevincli dl78 yinede emeğe saygı (şampiyon olamayında ben size bi fıkra anlatıcam merak etmeyin )

Banane orjinalinden arkadaşım kim belirliyo orjinali patentini mi aldınız fıkranın?..sevincli Ben bu haline gülüyorum sen gülmeyebilirsin ama zoruna gitmesin lütfen f678h ( Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişsevincli)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 PM.