![]() |
Annelerden "£L Kızı" YorumLarı Annelerden "£L Kızı" YorumLarı -------------------------------------------------------------------------------- - Anne şu gömleğimi ütülesene - Ütülü gömleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum? - Olmaz bunu giyeceğim - Evlen karın ütülesin Tabi ütülerse - Ütüleyecek tabi - Göreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı ütüsüz gömlek giydirir gık diyemezsin - Oğlum ne bu dolabının hali? Dün düzeltim daha - Altaki kazağı alırken dağıldı - Altaki kazakmış kazak örsünler başına - Anne o çorap değil miydi ya? - Sen annenle dalga geç evlen görücem ben seni Ah oğlum ah el kızı nasıl düzene koyuyor adamı görürsün - Anne çoraplarım nerde? - Sağdan soldan topluyorum o çorapları yıkıyıp koyuyoruz çekmeceye al giy - Bulamadım - Nasıl bulamadın bakmıyorsun ki? Al işte - Anne bunların biri siyah biri lacivert gibi - Bak bu dağınıkla hiç bir kız almaz seni..Alanda katlanmaz sana İki günde babasının evine kaçar gider.Ah oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz çorap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın - Nerde kaldın sen dün gece? - Suatların evinde kaldık üç beş arkadaş arayıp söyledim ya anne - Refika Teyzenlerde yoktu evde.Ne halt karıştırdınız kim bilir.Ama yok senin başını bağlamanın vakti geldi..Evlen bak bakalım sekizden sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah el kızı kapı bile açmaz adama - Anne bu yemeğin tuzu eksık - Tuz kadar başına taş düşsün senin..Anne eline sağlık düşünüp en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsun da tuzu eksık diyorsun - Anne ben kapuska sevmem ki..Gönlün olsun diye yiyorum - Yeme oğlum yeme..Yemek zorunda değilsin..Evlen göreceğim ben seni.Elin kızı dayasın üç öğün makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu? - Oğlumgüzel yavrumhastayım kalk bana bir bardak su ver - Tamam anne şu pozisyon bir bitsin..Vursana!! - Oğlum yarım saat önce bir bardak su istedim senden - Getiriyorum anne! - Kalsın kalsın getirme..Ben alırım suyumu ah başım..Besle büyüt sonra bir damla su getirmesin sana ah belim! - Anacığım özür dilerim..Yat sen,ben hemen getiriyorum suyu - İstemiyorum senin suyunu Kalsın..Evlenince karına getirirsin Azcık başım ağrıyor dese doktor doktor dolaştırırsın El kızı parmağında oynatır |
Cevap: Annelerden "£L Kızı" YorumLarı pehh fenalık geldi. nedir bu büyüklerin evlenmek evlenmek diye derdi yaaaaa. bekarlık gibisi varmı bee heytt krz56 |
Cevap: Annelerden "£L Kızı" YorumLarı ÇOK HOŞMUŞŞ.:) |
Cevap: Annelerden "£L Kızı" YorumLarı y789 :zpzp::zpzp::zpzp: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 PM. |