![]() |
Türklerin en meşhur yalanları kalsaydiniz biseyler yerdik... * vallaha sarida geçtim memur bey... * kazanmak önemli diil mühim olan yarismaya katilmakti... * dünya ahiret bacimsin... * suan 70 milyon bizi izliyor... * bu son sigaram... * bütün kadinlar güzeldir... * ıki saat kapida bekledim, açan olmadi... * seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... * sen bi de beni gençligimde görecektin... * aglamiyorum... gözüme bisey kaçti... * yemezsen arkandan aglar... * seni leylekler getirdi yavrum... * aksama erken gelicem... * bu aldigim en güzel hediye... * bi oturusta iki büyük deviririm... * hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... * agzima sigara sürmedim... * ben almiyim rejimdeyim... * eee ne zaman gidiyoruz içmeye?... * kadinlar en çok kel erkeklerden hoslanir... * ısim bitsin ben seni ararim... * bir kez olsun yüzüm gülmedi... * hayatimda hiç ilaç almadim... * ıhraç fazlasi bunlar... * o elinizdeki tek kaldi, baska yok... * bi'tanem... * seni seviyorum... * beni seçerseniz size... * ben de tam seni arayacaktim... * bi sey olmaz... * ben eski yüzücülerdenim... * bizi davet ettiler ama gitmedik... * valla bu size çok yakisti... * senin annen bir melekti yavrum... * bana yan bakan daha anasinin karnindan dogmadi... * merak etme hayatim sekreterimi görsen çok çirkin.... * büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alin teri... * merhaba karicim, mesai yeni bitti de... * üzülme sevgilim evlenince anneni yanimiza aliriz... * evi bosaltin! almanya'dan oglum geliyor... * ıki gözüm önüme aksin ki... * kilolarimla barisigim ben böyle mutluyum! * formu doldurun biz sizi arariz * bu sene üniversite sorulari çok basitti, keske sinava girseydim... * ben her bahar asik olurum... * gerçek aski sende buldum... * 2 saat bekledim...gelmedin! * üsüyosan ceketimi alabilirsiniz... * seni anliyorum. * hatirasi var, bunu sana veremem... * arkasindan degil, burda olsa yüzüne de söylerim * her bedene uyar bu... * gol atmayi sevmiyorum.asist yapmak daha çok hosuma gidiyor. * senin eline kimse su dökemez.. * ögretmenin vurdugu yerde gül biter * söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun... * benim için önemli olan ruh güzelligi * hediye olmasa inan verirdim. * bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim... * mektup gelmedi mi? ama ben kendi elimle postaya attim... * belki biraz sikti ama hiç merak etmeyin kullandikça açilir... * kitaplarima bir daha bakayim ama kitabi sana verdigimden eminim... * onun için biseyler yapmayi çok isterdim... ama malesef... * elimden bisey gelmez... * sensizlik canima tak etti... * ben hiç yalan söylemem * aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadim... * bunun garantisi biziz abi... * telefon sehirlerarasina kapali * ben zaten böyle olaccgini biliyordum... * bi kereden bisey olmaz. * biz sadece arkadasiz. * kuran çarpsin bu son sigaram * son biletler bunlar * hiç acitmayacak. * daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemistim. * sizin mutlulugunuz bizim mutlulugumuz... * sayisaldan para çiksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaslilara bagislarim... * haaa bi de okul yaptiriyim... * abi kizi görücen bi içim su... * adem bey su an toplantida... kim ariyodu? * sizden iyi olmasin bi arkadasim vardi... * kuru ekmek bana yeter... yeter ki huzurum yerinde olsun... * dis transferleri 15 gün içinde bitiricez.... * aradim... çaldi çaldi açan olmadi... * dünyanin en mutlu çifti olucaz... * devletimiz güçlüdür.......... * failleri en kisa zamanda yakalanacak...... * enflasyon düsecek....... * bu kis komünizm gelecek....... * memuru enflasyona ezdirmeyecegiz...... * bu konuda elimizden geleni yapiyoruz...... * benim isçim, benim köylüm, benim memurum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |