![]() |
BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı.Kaynakwh: http://www.webhatti.com/smiley.gif Sam birden eşine bir soru sordu : -"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" -"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi. -"İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat." -"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım diye cevap verdi eşi. -"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam. -"İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu.Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğiniçabildin..." -"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benimsevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi? " -Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi. -"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi Peki üçüncü aldatışın? " -"Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de Kaynakwh: http://www.webhatti.com/smiley.gif 247 oy eksikti...' - OHAAAAA....!!! smil56 |
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Çok sadık bir eş maşallaahhh.girlhaha Paylaşım için teşekkürler canım. Ellerine sağlıkalk78 |
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Zaahaaaa :D:D Pis heriff. . Hıhh!! sevincli eline sağlıkk :D |
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) qweqwe daha fırsatı olsa seriye bağlıcaktı herhalde bu işi xD |
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Bunca fedakarlık biraz fazla olmuş sanki :D |
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Alıntı:
|
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) Alıntı:
|
Cevap: BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :) cilgin897aaa lütven eş sormuş oda söylemiş napsın yalanmı söleseydi yani ,bunca çabadan sonray789sevgiyle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM. |