Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   sirk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/496035-sirk.html)

blue jaloon 11-04-2010 02:08 PM

sirk

Ruslar, Kırşehir'de gösteri yapmak için bir sirk getirmiş.
Sirk gösterilerinin başlamasına kısa bir zaman kala maymun ölmüş. Yenisini getirmeleri mümkün olmadığından, çare aramaya başlamışlar. Sonunda bir Kırşehirli'ye maymun kıyafeti giydirmeye karar vermişler ve hiç konuşmaması için sıkı sıkı uyarmışlar.
Kırşehirli, kafesine geçip, hoplayıp zıplamaya, çocukların attıkları fıstıkları yemeye başlamış. Kendisini o kadar kaptırmış ki, zıplarken, birden yandake aslan kafesine düşmüş. Can havliyle 'imdaaat' diye bağırmaya başlamış. Aslan, Kırşehirli maymunun kulagına eğilip 'Çaktırma lan, sus. Ben de Kırşehirli'yim' khkh56

blue jaloon 11-04-2010 03:14 PM

Cevap: sirk

Sarhoş bir yeniçeri ağası bir gün dolaşırken bir Yahudi’yi görmüş hemen üstüne atlamış.
"Siz İsa’yı öldürdünüz!!" diye..
Yahudi panik içinde
"Ama efendim o 1.500 yıl önceydi" demiş..
-Yeniçeri ağası;
"Napiim ben yeni öğrendim" :)))

maviinci 11-04-2010 05:39 PM

Zaahaaaa :D:D:D Komedi yahu :D Vallaha Kamil Abiciim hiç güleceğim yoktu yaa khkh56khkh56 Özellikle Kırşehire hasta olduuumm khkh56

vitamin61 11-04-2010 06:10 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626097)
Sirk gösterilerinin başlamasına kısa bir zaman kala maymun ölmüş. Yenisini getirmeleri mümkün olmadığından, çare aramaya başlamışlar. Sonunda bir Kırşehirli'ye maymun kıyafeti giydirmeye karar vermişler ve hiç konuşmaması için sıkı sıkı uyarmışlar.
Kırşehirli, kafesine geçip, hoplayıp zıplamaya, çocukların attıkları fıstıkları yemeye başlamış. Kendisini o kadar kaptırmış ki, zıplarken, birden yandake aslan kafesine düşmüş. Can havliyle 'imdaaat' diye bağırmaya başlamış. Aslan, Kırşehirli maymunun kulagına eğilip 'Çaktırma lan, sus. Ben de Kırşehirli'yim' khkh56

khkh56

Elektra 11-04-2010 07:49 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626097)

Jelibonum süpersin yaaagirlhaha

Müşfik 11-04-2010 09:10 PM

hiç komik değil benceebad45

blue jaloon 11-04-2010 09:16 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626136)

kirsehirlimisingirlhaha

Müşfik 11-04-2010 09:19 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626137)
kirsehirlimisingirlhaha

hayır kastamonuluyum yu89

blue jaloon 11-04-2010 09:20 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626138)
hayır kastamonuluyum yu89

sorun yok o zamangirlhaha

maviinci 11-04-2010 10:38 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 626136)

sen hünerini göster bakalım :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM.