![]() |
Cevap: :)) Yerin kulağı vardır derler. Benim de kulağım var, peki ben yermiyim? hayır yemem!!!! |
Cevap: :)) >>Kücük cocuklarin cildirtan sorulari : ) >> peki oraya nasıl girdi:)))) >> >>anne bu ne ? >> - buzdolabi yavrum . >> - neden ? >> >> ------------ >> >> anne baliklar su içer mi ? >> >> ------------ >> >> -eniste bu ne? >> -çakmak >> (1 dakka sonra) >> -eniste bu ne? >> -çakmak >> ... >> -eniste bu ne? >> -çakmak, Bahadir >> ... >> -eniste bu ne? >> -gazoz kapagi >> -olur mu o çakmak! >> ------------ >> >> >> baliklar terler mi ? >> ------------- >> >> >> anne ben kurt olsam >>ablam da ormanda kuzu olsa o >>zaman >>benden >> korkar mi? >> -------------- >> >> >> -oglum çik yukari >>babaannenden biraz yenibahar iste. (kardes küçüktür daha 4 yas >>civari, >>merdivenlerin >>yarisinda >>döner >> ve..) >>-anne yeni bahar yoksa >>eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oglum eski bahar diye >>birsey yok >>sadece >>yeni >>bahar vardir >>-niye ama anne, yeni >>bahar varsa eski bahar da vardir >>hem >>olmasaydi >>niye yeni bahar desinler >>ki? >>-öyle demisler iste >>oglum, o bir baharat >>-nasil yani? simdi >>gerçekten eski bahar yok mu? niye >>yok? >>bidi bidi >>-(anne delirme noktasina >>varmak üzereyken) Mahmutttt >>çik >>yukari >>babaannenden yeni bahar >>al da gel hemen! ciyakkkk >> ------------- >> >> >>pirincin üzerinde neden >>çizgi var? >> ------------- >> >> >> -kedi mamasi yesem kedi >>olur muyum anne? >>-olmazsin kizim >>-peki kedi benim >>yemegimi yerse insan olur mu anne? >> -------------- >> >> >> >> >>anne, devlet ne zaman >>bana da imza vericek? ne zaman >>benim >>de >>imzam olucak? >>-------------- >> >> >>-baba, yeni aldigin >>ayakkabilarim ne renk? >>-kahverengi yavrum. >>-peki baba, kahve ne renk? >>-....?! >>--------------- >> >> >>-bunu kiriyim mi? >>-hayir. >>-bunu kiriyim mi? >>-hayir. >>-bunu kiriyim mi? >>-hayir. >>....... >>-bunu kiriyim mi? >>-kir allahin cezasi kir. >>-neden? >>---------------- >> >> >>-bizim kasimizi gözümüzü >>kim yapti? >>-allah yapti >>-neden? >>------------- >> >> >>-topekli tacimi gordun mu? >>-cik. kayip mi ettin? >>-yook topekli, gordun mu? >>-ha evet guzelmis. >>-gordun mu? >>-------------- >> >> >>- anne ben nerden >> >>- eeö... karnimdan >>çiktin sayilir yavrum... sezeryan >>ile >>dogurmustum ben seni... >>- petiiiii oraya nasil >>dirdiiiiim? >>--------------- >> >> >>anneeeee >>-efendim yavrum? >>-allah yemegini yedikten >>sonra bulasiklari napiyor >>anne?? >>-eeeeuuu...... >>------------ >> >> >>-teyze bu ne? >>-uçak >>-o uçak degil bi kere, >>helikopter! >>-............... >>--------------- >> >> >>hamile bi kadina : sen >>çocugunu niye yedin? >> ----------------- >> >> >>-anne ben babami mi daha >>çok seviyorum seni mi ? >> ---------------- >> >> >>-ablaa.. insanlar niye >>evleniyo da, hayvanlar >>çiftlesiyo? >>---------------- >> >> >>*anneee, bu kedinin >>kuyrugu niye uzamiyo? >>-ne?! >>* cekiyorum ama niye >>uzamiyo? >>----------------- >> >> >>-baba >>-efendim kizim (bisey >>geliyor du bakalim) >>-aksam olunca biz >>uyuyoruz ya >>-eee? >>-sabah kalkacagimizi >>nerden biliyoruz? >>-!!? >>---------------- >> >> >>-anne ne zaman olacak bu >>yemek >>-ha deyince olmuyo >>-o zaman ne deyince >>oluyosa onu de ki olsun |
Cevap: :)) Temizlikçi kadin ilkokul diplomasi almak için imtihana girer. > > > >Tabiat bilgisinden sinifta kalir. Sorular söyledir: > > > >Soru : Mide ne is yapar? > >Cevap : Sindirim yapar. > > > >Soru : Akciger ne is yapar? > >Cevap : Solunum yapar > > > >Soru : Kalp ne is yapar? > >Cevap : Dolasim yapar. > > > >Soru : Beyin ne is yapar? > >Cevap : KAPICILIK yapar..... |
Cevap: :)) Alıntı:
|
Cevap: :)) Alıntı:
|
Cevap: :)) DERS ALABİLMEK Lokman Hekim'e: - "Bilgeliğini kimlerden aldın?" diye sorduklarında: - Körlerden, cevabını vermiş. Çünkü onlar, yoklamadan adım atmazlar. |
Cevap: :)) CAİZE Şair Ebu Dellame ile Halife Mehdi arasında şöyle bir vakıa geçmiştir: Ebu Dellame, Abbasi hükümdarlarına bir kaside takdim eder. Halife kasideyi pek beğenir: - Sana bu kasiden için ne caize vereyim? - Efendimiz bendeniz bir av köpeği isterim. - Bu kadar güzel bir kasidenin caizesi bir av köpeği olur mu? - Efendim kulunuz böyle istiyor. Halife Mehdi işe şaşar, ama şairi de kırmak istemez: - Peki, istediğin gibi sana bir av köpeği versinler. - Fakat Efendim bendeniz ava ne ile gideceğim? - Hakkın var bir de at versinler. - A ta nasıl bineceğim? - Doğru, güzel bir eğer takımı da versinler. - Efendimiz ata kim bakacak? - Haklısın, bir de köle versinler. - Ama Efendim ben atı nerede barındıracağım? - Bir de ahır versinler. - Köleyi nerede yatırayım? - Bir ev versinler. - Bu kadar halkı ne ile doyuracağım? - Bin altın da haçlık versinler. - Efendim. Halife Mehdi şairin sözünü kesmiş: Eğer masrafı idare etmeye bir kethüda, hesapları tutmaya bir katip istersen köpeği geri alırım ha!. |
Cevap: :)) İFTİHAR Şeyh Şâ mil, çarlık idaresi tarafından yakalanıp esir edildiğinde, Çar II. Aleksandır: - Sizin gibi büyük bir insanı misafir etmekle iftihar ederim deyince, Şeyh Şâmil in cevabı şu olmuş: - Siz benim misafirim olsaydınız, ben daha çok iftihar ederdim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 AM. |