Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   anne melekler ucarmi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/464283-anne-melekler-ucarmi.html)

pimpinella anisum 10-08-2010 03:28 PM

Cevap: anne melekler ucarmi?

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761430)
İlahi, ben de seni seviyorum günümün delisi. Başaklara bayılmasam biriyle evlenir miydim acep? Anladığımdan değil, sende kendimden bi şeyler gördüm ondan. Ben de bayılırım laf arasından burnumu çıkarmaya :))

Ama TERAZİ olmak zor di mi şeker?Böyle dünyayla mükemmel bi uyum içinde olma arzusu? öyle bişey var diye duymuştum,,,

Alexandra 10-08-2010 04:15 PM

Bence Terazi olmak çok kolay, ama galiba ben dengesi kolayına kaymayan terazilerdenim. Kayınca da fena kayıyor ya, neys...

Tüm evrenle uyum içinde olmak arzusu elbette var, ama farkında olmadan uyum sağlıyorsun, uyumlu olacağım diye kendini hırpalamıyorsun. Yalnız çok da seçiciyizdir, evrene uyum kendiliğinden oluyor, öte yandan yeri gelir uydum akıllıyızdır da, ama insan seçeriz, tarz seçeriz, her insana uyum sağlamayız.

Fakat doğanın içine karıştığımız anda doğanın enerjisi bizi hepinizden daha net etkiliyor. Ben tüm toprağın enerjisini alıp gökyüzüne ilettiğimi hissediyorum. Bir de dalgaların ve denizin enerjisi var. O da tamamen ruh temizliği yapıyor.

matri 10-08-2010 07:03 PM

heheee hepsi harikaydii :)) tesekkurleerr...

blue jaloon 10-08-2010 10:05 PM

Adamin biri arabasiyla yola cikmis.
Bir gölün kenarindan gecerken kirmizi elbise...li bir adam elini kaldirmis,durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus. Kirmizi elbiseli adam:"Merhaba, ben ormanin kirmizili ibnesiyim, Karnim cok aç. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis. Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.
Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis. Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis. "Ben bu dagin sarili ibnesiyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis Adam bir sise su vermis yola devam etmis.
Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam artik sinirlenmis:"Soyle bakalim asfaltin mavili ibnesi, Sen ne istiyorsun"
"Ehliyet ve ruhsat":))

blue jaloon 11-08-2010 08:48 PM

Çocuk ;
Bankta oturmuş , dondurma yiyen kızın yanına gidip ;
Abla sana birşey diye...cem ama yanlış anlarsın, demiş.
Kız ;
Sen söyle bakalım, demiş.
Çocuk ;
Yok yanlış anlarsın demiş.
Kız ;
Yok yok sen söyle demiş..
Çocuk ;
Birkere yalayabilir miyim? demiş.
Kız dondurmayı uzatmış ..
Çocuk ;
Bak yanlış anladın
:)))))))))

Alexandra 12-08-2010 02:28 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761524)
Adamin biri arabasiyla yola cikmis.
Bir gölün kenarindan gecerken kirmizi elbise...li bir adam elini kaldirmis,durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus. Kirmizi elbiseli adam:"Merhaba, ben ormanin kirmizili ibnesiyim, Karnim cok aç. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis. Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.
Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis. Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis. "Ben bu dagin sarili ibnesiyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis Adam bir sise su vermis yola devam etmis.
Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam artik sinirlenmis:"Soyle bakalim asfaltin mavili ibnesi, Sen ne istiyorsun"
"Ehliyet ve ruhsat":))

khkh56khkh56khkh56

Yorum bile yazamıyorum Blue Jaloon,

Günün en çok güldüğüm anı buydu sanırım. Çok teşekkürler.

İyi ki varsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 AM.