![]() |
Temel ile Dursun Otobüste Temel'le Dursun, İstanbul'da minibüsle bir yere gidiyorlarmış... Şoför "Levent, Fatih, Eyüp" diyormuş. Dursun sıkılmış ve Temel'e: "Ula Temel, ne zaman ineceuk?" demiş. Temel de demiş ki: "Çatlama ula, ismimuz okunsun ineruk!"... |
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Cadı haftasonları senin komik günün sanırım. Bu ne biçim komik fıkra. Harikaymış. Benim de bir fıkram geldi, Temel çok zengin, Japonya'da üretilen çok marifetli ve pahalı bir araba getirtmiş. Havası çok fazlaymış, Şehirlerası bir yola çıkayım demiş. Ancak yolda arabanın vites dişlilerini dağıtmış. Japonya'ya telefon Japonlar oanik içinde gelmişler. Aynı arabadan bir tane getirerek, şuna birlikte binelim bir sür. Üretimi durdurduk nasıl olurda şanzıman dağıtır demişler. Temel kontağa basmış, 1. vites 2. vites ... 5. vites araba gayet seri ve hızlı gidiyormuş. Japonlara demiş ki şimdi de " R " ( geri vites) rokete takıyorum.... |
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Güzelll... |
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Alıntı:
|
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Bir fıkra daha olsun mu? Temel duvara çiviyi ters tutarak çakmaya çalışıyormuş. Arkadaşı Dursun hemen müdahale etmiş. Ula temel o çivi karşı duvarın çivisidur. |
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste bu da güzelmiş... |
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Temel de olmasa ne yapardık. Temel vampirmiş. Uluslararası vampir şampiyonasına katılmışlar. Önce yüksek bir binanın penceresinden alman vampir uçmuş 5 sn. sonra kan içinde ağzını silerek. Avından sözetmiş, alkışmamışlar. Sonra ingiliz vampir 3sn. geri dönmüş o da bir av yakalayıp kanını emdiğni anlatmış. Sıra Temel vampire gelmiş, uçmuş aman Allah'ım 1 sn. de geri dönmüş dönmesine ama kanatları, vücudu yara bere içinde. Geçmiş olsun vampir kardeş ne oldu anlat demişler. Ha şu bankta bir genç kız vardır görüyormusunuz. Evet demişler. Peki onun önünde bir beton direk vardır onu da gördünüz mü_ yine eveeeet. İşte pen o direğu görmedim daa. demiş.http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:2...09/vampire.jpg |
|
Cevap: Temel ile Dursun Otobüste Çatlama ula, ismimuz kunsun yazarük |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM. |