![]() |
yavas yavas Seks düşkünü kadın tövbekar olmuş. Bir zaman sonra bir cüceyle yakalamışlar. - Hani bırakıyordun? - Hemen olmuyor, yavaş yavaş azaltıyorum.khkh56 |
Cevap: yavas yavas Bu ne ya bunu nasil esime okuyum .Zaten kiskaniyor siteyi .Neyse ben en iyisi mavis cadinin fikralarini okuyum .Daha oncede okumustum |
Cevap: yavas yavas Alıntı:
|
|
|
Cevap: yavas yavas bence olamaz:)) |
Cevap: yavas yavas bıde mıllet telkınle boy uzatmaya calısıyo bak ne guzel faydaları varmıs ıste :) |
|
|
|
Cevap: yavas yavas Siteyi merak ediyordu ,birlikte okuduk .Fikralarla gulduk .Kiskanma degilde hani cok baglanmisim siteye .Gercekten bundan sonra sessizlik ilan ediyorum .Siz devam edin benm okucam hemde butun konulari .Fikaralarin devamini beklerim .Ellrinize saglik sevgili arkadaslar .Hoscakalin |
Cevap: yavas yavas [quote=maviş.cadı;575460]Osmanlı tokadının orijinali bende khkh56Sen atamazsınnn getirtme beni Almanya'ya khkh56( bu arada seninle atışmayı bile özlemişim Kralım yaablissy) ---------------------------------------------------------------- gümrükten geri cevirirler seni akli dengesi yerinde degil diye puhahahahahha |
Cevap: yavas yavas [/quote]gümrükten geri cevirirler seni akli dengesi yerinde degil diye puhahahahahha[/quote] Seni boğazlıyacağımı söylersem seve seve kabul ederlerkhkh56khkh56 |
akli dengesi yerinde degil diye puhahahahahha[/quote] Seni boğazlıyacağımı söylersem seve seve kabul ederlerkhkh56khkh56[/quote] denemende yarar varkhkh56 |
Cevap: yavas yavas [/quote]denemende yarar varkhkh56[/quote] Bu gidişle deniycem gibi geliyor zateeenn. Az kaldı eceline khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: yavas yavas bekliyorum gelirken vasiyetini 2 metre kefenini almayi unutma:))) |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM. |