![]() |
...fıkralar.... Eyvahh Temel uçakla trabzona gidiyomuş. Uçaktan bir takım sesler gelmiş pilot merak etmeyin uçağın bir motoru bozulmuşturder. Temel hostesi yanına çağırır ve sorar: Bu uçakta kaç motor vardır. Hostes 2der. Sonra tekrar bir ses daha gelir. Pilot uçağımızın bir motoru daha bozuldu der. Sonra temel içinden: Eyvah havada kalduk... ******************** Başkaa Temel birgun ucurumun kenarında dolaşıyormuş.Uçurumun dibini görmek için ucuna dogru yaklaşmiş.Ayagı kayıp düsmus.Asagı inerken ceketi bı dala takılmıs.Temel bagmıs: -Ulaa kımse yok miduurrr? Bi ses gelmiş: -BEN Azraıl canını almaya geldım.Sevabın fazlaysa cennete,günahın fazlaysa cehenneme gideceksin demiş.Temel: -Baska kimse yok midurr..! ****************** Temel pilot olunca bir gün temel uçak seyahatine çıkmış.hostes anons yapar: - pilot yaralandı aranızda uçak kullanmayın bilen var mı? temel atılarak: - ben biliyurum,der temel pilot kabinine bindikten sonra kurcalamya başlar.iki motoruda bozar ve ardından anons eder: - ula yolcular aranızda motor tamir etmeyi bilen var mı? ***************** Ben senin yaşındayken Temel evde otururken birden zil calar. Gelen Dursun'dur. Dursun Temel'e: - Ula Temel annem hastalanmis biz oraya gidiyoruz. Sen biz gelene kadar bizim Ali'ye bakarmisin? Temel: - Tabi bakarim, arkadaslik boyle gunler icindir. Annene soyle gecmis olsun. Neyse Dursun cocugu birakir gider. Temel cocugu iceri alir ve konusmaya baslar: - Ula Ali kac yasindasin? Ali: - 13 yasindayim Temel amca. Temel: - Hacen bileymusun? Ben senin yasindayken tam 13 yasindaydi,. |
Cevap: ...fıkralar.... çok güzeldi beni güldürdünkhkh56 tatlı cadıy789 |
Cevap: ...fıkralar.... himmm emegine saglik tskler efendim.... |
Cevap: ...fıkralar.... Alıntı:
|
Peki bu nemrut Kral neden gülmedi????y789 |
|
Cevap: ...fıkralar.... başka kimse yokmidur :) ehehheh |
|
Cevap: ...fıkralar.... hmmmm guzel olmus diyen arkadas biraz kiskanclik mi yapmis ne ? ben bayildim her zamanki gibikhkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM. |