![]() |
forum yemin töreni 1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. 4-Modlara itaat edeceğime 5-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özel mesajla hesap sormayacağıma 6-Yolladığım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur,pislik atmayacağıma. 7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma 8-Zırt pırt yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacağıma 9-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime 10-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca ağlamayacağıma Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre davranacağıma 11- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma 12-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime 13- Modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyeceğime Harddiskim, Adsl modemim, mausum, klavyem üzerine and içerimkhkh56ALINTI |
Cevap: forum yemin töreni site cat56 si pisimbatı seveceğime y789 |
Cevap: forum yemin töreni Alıntı:
sizi seviyorum96kl |
Cevap: forum yemin töreni umarım bu taş bana değildir :) |
Cevap: forum yemin töreni Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: forum yemin töreni ben onu da yapamıyorum attığım taş cumburlop denize düşüyor hemen :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 PM. |