Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   matematikçinin aşkı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/390786-matematikcinin-aski.html)

Elektra 05-10-2009 01:42 PM

matematikçinin aşkı

(Sevgiliye mektup)

Türev tanem, bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir Pi sayısı kadar sonsuzsun sevgilim. Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor. Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor. Kalem gibi kaşların, trigonametri gibi karışık saçların, tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor. Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma. Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor. Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz. Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi kuralları ile izleyeceğim.
Seninle bir daire olalım. Merkezde ben, etrafımda eşit uzaklıklarda sen. Nereye bakarsam seni göreyim. Üzüntülerimiz teğet, sevinçlerimiz kiriş olsun. Birbirimize o kadar yakın olalım ki, yarıçaplarımızın limiti sıfıra yaklaşsın. Şu anda y=ax+bx+c parabolünün iki ayrı kolu isek de bir gün tepe noktasında buluşacağız. Sana bir sinx eğrisi gibi sürekli "k" sabiti kadar bağlıyım. Hiçbir parantez bizi ayıramaz.

blue jaloon 05-10-2009 02:22 PM

Cevap: matematikçinin aşkı

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495670)
(Sevgiliye mektup)

Türev tanem, bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir Pi sayısı kadar sonsuzsun sevgilim. Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor. Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor. Kalem gibi kaşların, trigonametri gibi karışık saçların, tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor. Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma. Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor. Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz. Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi kuralları ile izleyeceğim.
Seninle bir daire olalım. Merkezde ben, etrafımda eşit uzaklıklarda sen. Nereye bakarsam seni göreyim. Üzüntülerimiz teğet, sevinçlerimiz kiriş olsun. Birbirimize o kadar yakın olalım ki, yarıçaplarımızın limiti sıfıra yaklaşsın. Şu anda y=ax+bx+c parabolünün iki ayrı kolu isek de bir gün tepe noktasında buluşacağız. Sana bir sinx eğrisi gibi sürekli "k" sabiti kadar bağlıyım. Hiçbir parantez bizi ayıramaz.

hicbir parantez bizi ayiramaz
khkh56

ebru_li 05-10-2009 03:01 PM

maviş.cadı çok güzelmiş bu paylaşımın koptumsmil56

blue jaloon 05-10-2009 03:09 PM

Alıntı:

ebru_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495693)
maviş.cadı çok güzelmiş bu paylaşımın koptumsmil56

koptunmu ciddi olamazsin:))

renkli61 05-10-2009 03:29 PM

zuhahah aşka bak bee:):)du bende bi aşık olamda fencilerin aşkı nasıl olurmuş onu yazimsmil56

rain_man 08-01-2010 05:59 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495670)
(Sevgiliye mektup)

Matrisi çözemez oldum
Kitabı yerlere vurdum
integral çözen biriydim
Dört işlem yapamaz oldum

Logaritmayı hiç sorma
Türev deyip moral bozma
Elbet bu eşitsizlik biter
Limit sonsuz olur sanma

Polinoma sıra gelmez
Parabol olmasa olmaz
Vadi hariç dizi olmaz
Haftada bir fena olmaz

Öss büyük bir denklem
Seri olmadan çözemem
Toplamayı unutsamda
Fonksiyonu pis çözerim.
rain_man(akil adil)

idea3idea3idea3

Elektra 08-01-2010 10:58 PM

Alıntı:

rain_man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578075)
Matrisi çözemez oldum
Kitabı yerlere vurdum
integral çözen biriydim
Dört işlem yapamaz oldum

Logaritmayı hiç sorma
Türev deyip moral bozma
Elbet bu eşitsizlik biter
Limit sonsuz olur sanma

Polinoma sıra gelmez
Parabol olmasa olmaz
Vadi hariç dizi olmaz
Haftada bir fena olmaz

Öss büyük bir denklem
Seri olmadan çözemem
Toplamayı unutsamda
Fonksiyonu pis çözerim.
rain_man(akil adil)

idea3idea3idea3

HARİKA BİR ŞİİRSEL CEVAP.khkh56 AMA SENDE EN BABA KONULARI SEVMİYORSUN. TEK ÖNERİM BU ŞİİRDEKİLERİN YAKASINA YAPIŞMAN girlhaha

Sultan 08-01-2010 11:04 PM

maviş cadı harika bir paylaşım olmuşy789

Elektra 08-01-2010 11:08 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578134)
maviş cadı harika bir paylaşım olmuşy789

BU PAYLAŞIMI YAPALI YIL OLDU SARI PAPATYAM. sevincliNERDEYDİN SEN? girlhaha

Sultan 08-01-2010 11:11 PM

sorma tatlım iş güç çocuklar derken üzgünüm atlamışım hem bir yıl oduysa ozaman da üye değildim herhaldeooo67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 AM.