Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   telefon ve papagan (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/373163-telefon-ve-papagan.html)

blue jaloon 15-09-2009 11:25 AM

telefon ve papagan

Adamın biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasını görür. Bir bakar ki 3 milyar küsur lira fatura. Beyninden vurulmuşa döner. Hemen ayrıntılı fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamın arkadaşlarına ve dostlarına aittir. Adam "Bu nasıl olur? Ödeyeceğiz mecburen" der.. O sırada gözü papağanına takılır. Bir an tereddüt eder. Gece papağanı gözlemeye karar verir. Papağan kafesinden çıkar ve telefonun basına gidip rehberi açar, adamın arkadaşlarını tek tek arayıp saatlerce konuşmaya baslar. Adam sinirden çıldırmış bir şekilde papağanı yakalar ve kanatlarından duvara çiviler. Papağan çarmıha gerilmiş bir vaziyette duvarda asili kalmıştır. Adam sinirle papağanı azarlar; "Bir hafta burada asili kal da aklin başına gelsin. Çek bakalım cezanı." Adam gider. Papağan bir bakar karşı duvarda çarmıha gerilmiş İsa durmakta. Hemen muhabbet koyulur; "Birader sen ne kadardır buradasın?" "2000 yıldır buradayım" der İsa. Papağan hayretler içinde kalır; "Ohaaaa! Nereyi aradın lan öyle?"

Belgin ∞ 15-09-2009 11:50 AM

Cevap: telefon ve papagan

Sabah sabah karnıma ağrılar girdi girlhaha Alacağın olsun khkh56

blue jaloon 15-09-2009 11:52 AM

üzgünüm:))

renkli61 15-09-2009 01:02 PM

allahım ya papağana bak:) sende olmasan kim güldürcek bizi iyi ki varsın:)

rüzgârın kızı 15-09-2009 02:21 PM

yeni fıkra istiyorum ben....

güldür beni blue jaloon....

girlhaha

blue jaloon 15-09-2009 02:37 PM

sirami sana devrettim sen yazarsin

rüzgârın kızı 15-09-2009 02:49 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476450)
sirami sana devrettim sen yazarsin

neden ya?
girlhahagirlhaha

blue jaloon 08-03-2010 06:36 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476406)
Adamın biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasını görür. Bir bakar ki 3 milyar küsur lira fatura. Beyninden vurulmuşa döner. Hemen ayrıntılı fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamın arkadaşlarına ve dostlarına aittir. Adam "Bu nasıl olur? Ödeyeceğiz mecburen" der.. O sırada gözü papağanına takılır. Bir an tereddüt eder. Gece papağanı gözlemeye karar verir. Papağan kafesinden çıkar ve telefonun basına gidip rehberi açar, adamın arkadaşlarını tek tek arayıp saatlerce konuşmaya baslar. Adam sinirden çıldırmış bir şekilde papağanı yakalar ve kanatlarından duvara çiviler. Papağan çarmıha gerilmiş bir vaziyette duvarda asili kalmıştır. Adam sinirle papağanı azarlar; "Bir hafta burada asili kal da aklin başına gelsin. Çek bakalım cezanı." Adam gider. Papağan bir bakar karşı duvarda çarmıha gerilmiş İsa durmakta. Hemen muhabbet koyulur; "Birader sen ne kadardır buradasın?" "2000 yıldır buradayım" der İsa. Papağan hayretler içinde kalır; "Ohaaaa! Nereyi aradın lan öyle?"

mavis
t678

Elektra 08-03-2010 06:42 PM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588441)
mavis
t678

aaaaaaaaaaaaaaaa benden önce paylaşmış. Delircem şimdi.sevincli Ama olsun o blue jalona ait sen ise Bjk'sin gerisi beni ilgilendirmez. Nicke bak asilliğe bak. O nickin kıymetini bil....

derya88 09-03-2010 12:06 PM

smil56bingo. buna fıkradan daha çok güldüm

Elektra 09-03-2010 12:13 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588544)
smil56bingo. buna fıkradan daha çok güldüm

Biz ikimiz fıkra gibi olduğumuz için gülmen normal Derya'cım girlhaha

derya88 09-03-2010 12:22 PM

sakın alınma canım. güzel pişti olduda ondan. harikasınız devamlı takipçinizim fıkralarınızı bekliyorum sevgiyle....

Elektra 09-03-2010 12:29 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588550)
sakın alınma canım. güzel pişti olduda ondan. harikasınız devamlı takipçinizim fıkralarınızı bekliyorum sevgiyle....

Pişti olup duruyoruz ben mizahtan çekiliyorum artık. Bjk devam etsinblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 AM.