![]() |
IQ TESTİ |
Ynt: IQ TESTİ aa34 ben sonucu söylemeyeyim arkadaşlar... dusun sanırım fazla okumadan işaretledim... sevincli |
Ynt: IQ TESTİ Alıntı:
neyse oda fena sayılmaz değil mi... khkh56 |
|
ben bir daha yapmadım..düşünmeden orta zekalı çıktım nasılsa boşveeerr sevincli |
Ynt: IQ TESTİ valla tebrikler şeker... sen düşünmeden bu sonucu almışsın..brawo alk78 kiss3 |
Ynt: IQ TESTİ hem yemek yapıp hem testi yaptım... sonucum 113 çıktı.. yemek yapmaya çalışan orta zekanın üstüymüşüm.. pc05 napıyım vakit az ben hem köfte yuvarlayıp hem butonlara tıkladım.. aa34 (ortaya köfteli iq çıktı ) bide baktım daha 5 soru kala vakit bitmiş.. wave blook tuh788 tuh788 dua edin tamamlayamadım.. girlhaha |
Ynt: IQ TESTİ vayyy köfteli IQ testi khkh56 |
Ynt: IQ TESTİ 121 yüksek zekalı çıktı dusun blook höh benmi höh blook 2 soruda yapmadım |
Ynt: IQ TESTİ merak ettim bend e bakayım şu teste ama çok soru var burda da smiliyface |
Ynt: IQ TESTİ çok zormuş ya.daha yarısını bitirebildim ancak.109 smiliyface |
Ynt: IQ TESTİ 103 te benim çıktı |
Ynt: IQ TESTİ oy kafam karıştı yaw 120 çıktı dusun |
Ynt: IQ TESTİ şu ıq testini yaptım ortanın üzeri ve yüksek zeka arasından yüksek zekaya daha yakın kısımda... ama hepsini ilk gözüme çarpanı yaptım mantıklı yapmadım öyle yapsam artık siz düşünün ...hehe güzeldi byes gssmile |
Ynt: IQ TESTİ yorucu bu test bitmiyor bi türlü..birde araya telefon girdi.tenefüsten saydım.. yahu bir de cıkmaza girip sonlara doğruu amaan diye es gectim. alaka kuramadım. dl78 ben akılsız cıkıcam heralde dedim 121 cıktı.neyseki yırttık doğrumu acaba sonuçlar khkh56 yani şımarabilirmiyim? khkh56 şımardım gitti.. |
Ynt: IQ TESTİ benimki 130 çıktı arkadaşlar... cilgin897 |
Ynt: IQ TESTİ Ely'den zekilere selamlar, benimkide 136 çıktı. wave selam ve ışık ile... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 AM. |