![]() |
arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) umarım daha önce verilmemiştir arattırmadım izleyin çok komik http://www.youtube.com/watch?v=z5L2bfGNBwI |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) nerde buldun o nasilm oynamaktir oyle?? hemde bu yasta super couk yetistiriyoruz walla!!! zehirli yosn ellerine saglik, mukemmel olmus f678h |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) daha çnce seyretmiştim ama tekrar seyretmek çok zevkli oldu teşekkürler zehirli yosun |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) hehe daha önce başka biyerde görmüştüm çok komik ya! sevincli |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) geçtiğimiz hafta hayatım değişti cafesine eklemiştim bu videoyu...çok beğenmiştim..yeniden seyretmek hoş oldu.. sevincli teşekkürler zehirli_yosun.. t678 |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) hülyacım eklemişsin üstüne bide ben ekledim kusura bakma canım dediğim gibi arattırmadan açtım başlığı teşekürleriniz için asıl ben teşekür ederim gülümsetebildimse ne mutlu bana sevgiler smiliyface |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) kusura bakacak birşey yok ki..yenilemiş olduk..yeniden güldük.. sevincli |
Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:) benim bi arkadasın akrabasının oglu sımdı kocaman esek sıpası bizle dügünlere geliyo arada bi [[ bizim tayfa arada bi dügünlere gider calarız dogma büyüme angaralıyım o kadddarrr]]] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |