![]() |
bebeklerin doğum anındaki düşünceleri - Olm bak baş aşşağı tutma başım döndü, çakmiyim azına - Selam dünyalı! - Ya iki dakka daha uyuyim sonra ben çıkardım alla alla - Pıraghın beni. Valla ben yapmadım pıraghınn evimden ayrı gomayın - Ee yolcu yolunda gerek - Ya kardeşim burası benim kendine başka bi yer bul. Şşt beyaz önlüklü kel sana diyom, aloo bak duyuyomu hiç - Doktor amca bende tam sizi bekliyodum, hayırdır geç kaldınız - Bak göbek kordonuma dokunursanız yakarım hepinizi uleaaynn - Bırak bırak, o kordon olmaz lazım o bana bak burada bağırsak var oradan kes - Amca ne yaptın sen ya, koskoca kordonu kestin, insan bi sorar lazımmı değilmi diye. Kışın boynuma doluyodum ben onu - Pek muhterem doktor bey, siz bu satırları okuduğunuzda ben çok uz.. Anaa yakalandık iyimi - Böbrekleride yanıma alabilirmiyim. Onlarsız uyuyamıyorumda. Alışkanlık işte, ehe - Off her tarafım tutulmuş. Hangi yıldayız doktor ? - Çek o pis ellerini üzerimden. Bu güne kadar daha erkek eli değmedi bana |
Ynt: bebeklerin doğum anındaki düşünceleri khkh56 khkh56 khkh56 allah iyiliğini versin yahu khkh56 khkh56 khkh56 ya bu doktor amcada pek saygısız khkh56 kafasına göre davranıyo khkh56 niye sormadan kesiyon kordonu sen yahu khkh56 anacım bebede pek bencil bagırsak o lazım bagırsagı kes diyo yaf khkh56 khkh56 |
Ynt: bebeklerin doğum anındaki düşünceleri Off her tarafım tutulmuş. Hangi yıldayız doktor ? ehi.hihihihihhi.. bu iyiymiş..:p |
Ynt: bebeklerin doğum anındaki düşünceleri sorma ya koptum ben pc başında... hemen kopyalayıp arkadaşlara yolladım. herkes nasiplensin aa34 |
Ynt: bebeklerin doğum anındaki düşünceleri selam dünyalı khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: bebeklerin doğum anındaki düşünceleri khkh56 Ya kardeşim burası benim kendine başka bi yer bul. Şşt beyaz önlüklü kel sana diyom, aloo bak duyuyomu hiç khkh56 Böbrekleride yanıma alabilirmiyim. Onlarsız uyuyamıyorumda. Alışkanlık işte, ehe aa34 aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |