![]() |
Erkeklerin çıkma teklifleri [b] ERKEKLERİN ÇIKMA TEKLİFLERİ1. Ben acilarin cocuguyum modeli,, -Meltem benimle cikar misin? -Hayir -Tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2.Kvrak modeli - Meltem benimle cikar misin,, misal iki biletim var ateslerin dansi'na? - Hayir - aa simdi hatirladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere insallah... 3. Tehdit eden modeli - Meltem benimle cikar misin? - Hayir - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... 4. Anlamaz modeli - Meltem benimle cikar misin? - Hayir - o zaman,, askim,, ilk olarak ateslerin dansi'na gidelim mi... - Geri zekali misin nesin ya, hayir dedim... - Tamam,, onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz dimi hayatim,, show'dan once... - Harbiden salaksin ya,, sana adimi soyledigime inanamiyorum... - Evet askim ya,, ismin cok guzel... 5. Güner ümit modeli - Meltem benimle çikar misin? - Kesinlikle hayir. - Kesinlikle hayir dediniz kaybettiniz, puanlar kirmizi masaya.. 6. Komik oldugunu sanan modeli - Meltem benimle cikarsin mi ? - Bilmem.. sence cikar gibi duruyomuyum ? - Walla galiba cikarsin.. ama emin degilim.. hadi bi aciklik getir su konuya - Hayir ,, hayiiiiiiiir ! - Bunu evet olarak kabul ediyorum - Serkan bu kadar yapışkan olmayi nerde ogrendin ? - Her gun 1 saat calistim duzenli.. cok zor olmadi.. - hmmm 7. Şartlanmis model -Meltem benimle cikar misin? -Tabi neden olmasin -Sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki -??? 8. Redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model -Meltem benimle cikar misin? -Hayir -Hadi la, ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dokerdim senin.. 9. Esprituelim ben modeli,, -Meltem benimle cikarmisin? -Hayir .. -Peki sen asansorle cik ben yetisirim. 11. psikolog modeli - Meltem benimle çikar misin? - Hayir.. - Tabii,, sana hak veriyorum. Daha önceki iliskilerinde yüregine aldigin yaralar seni korkutuyor. Sanirim biraz zamana ihtiyacin var. Lütfen biraz düsün. 12. İ-yimser model Meltem benimle çikar misin -Hayir -Ama asla demedin demek ki hala umut var? -??? 13. Ulasamadigi ete mundar diyen kedi modeli -Meltem benimle çikar misin? -Hayir!!! -Aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kumasi saniyosun! Çillisin,çirkinsin iyyyy 14. Bir arkadas ortaminda ise - Meltem benimle cikar misin ? - Hayir .. ! - Peki, kacta aliyim seni o zaman ? - Ulan cikmam dedim.. - Peki saat 8 de gorusurus askim.. 15. Ukala modeli -Benimle cikar misin meltem? -Hayir -Hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et? 16. Isi düzeltmeye çalisan modeli -Benimle cikar misim meltem? -Hayir -Olum ben size dedim anlar dalga gectigimizi diye 17. Türk filmi modeli: -Meltem benimle çikar misin? -Hayir serkan! -Bir gün karsina çikicam, diyecegim ki fakir ama onurlu bir genç vardi... anliyo musun! -Tabiiii 18. Romantik modeli: -Meltem benimle çikar misin? -Olmaz berke! -Oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yildizlari seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -Bak seeen... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 AM. |