![]() |
Hayatım degisti keking :D ecem18 [b] komik oldumu bilmem ecem18 le msnde konusurken aklıma acayip bişey geldi işte vakit geçsin diye bişeyler yaptım ecemi bir az kekledim :d sadece o gülsün diye yapmısdım ben bu videoyu o foruma ekle diye ısrar etti bizce komik oldu valla ecem18 gülme krizine girdi yalnız ufak bi teknik sorun var video 9 dakka cıkdı :D bende anlamdım videyo tekrara basdan yapmaksa olmaz o anı o sıcaklıgı yasatmaz tekrar yapmak o yuzden orjinal haline bırakdım dokunmadım video dondugu zaman ileriye dogru sardırın saten komik olan anları sonları :D ben txt ye maddeler yazıyorum 5. maddeden itibareni saten adamı gülme krizine soquyo :D buyrun video burda http://video.google.com/videoplay?do...91240489353315 |
Ynt: Hayatım degisti keking :D ecem18 ececim seni kırmayım diye ekledim :d yaa harbiden berbatttt ötesi yapmısımmmm teknik bi arızada oldu saten :D eklemecekdim o kadar ısrar ettinki :D ekledim bende ehuehue:D amaaaa bu deneme idi ben bu keking olayını sardfım korkun benden her an birinizi kekleye bilirim ,:d ama ben orda baska bi şey yapıcakdım sana olayın espirisi oydu :D |
Ynt: Hayatım degisti keking :D ecem18 ahhh bigci ahhh birdaha seninle msnde konuşurken on kere düşünücem acaba yinemi kekliyor diye:) |
Ynt: Hayatım degisti keking :D ecem18 [b] ya sen dva et program hata verdi ben yarıda kesdim ben baska sekilde kekleyecekdim seni :d planım splimt camla bi kıza bürünüp ben kızdım aslında zehra benim tam tersi oldu serkan beni aldatdı felan diye seni dumur edip gülecekdim ama program hata verdi sonra bende lean video cekiyoz videoyu bozmayım diye eskiden yaptıgım sallamasyon bişey geldi aklıma onu uydurdum ben sakasına gösterdim sana sen koy koy diyince koydum bende :D ama komikdi gerçekden :D bu arada sen splimt cam ne bilmiyon demi yakında seni dumur edicem hemde coqqq yakında :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM. |