Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   Ünlülerin sitemiz hakkındaki düşünceleri :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/12535-unlulerin-sitemiz-hakkindaki-dusunceleri-d.html)

bigci 12-08-2008 07:26 PM

Ünlülerin sitemiz hakkındaki düşünceleri :D

ünlüler ve sitemiz hakkındaki düşünceleri
[b]

reha muhtar
hayatimdegisti.com u ilk keşfettiğimde ateş hattını sunuyodum
ve bütün konularımı burdan seçioyodum daha sonra kendimi
biraz fazla kaptırdım olsa gerek bi kaç programa çıkamadım foruma
daldığım için kanaldan kovuldum ama iyiki kovulmuşum artık bütün
günümü hayatimdegisti.comda geçiriyorum teşekkürler hayatimdegisti.com her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan

hülya avşar
kayanın beni aldattığını hayatimdegisti.com dan öğrendim
1sene önce tesadüfen girdiğim siteye şimdi müpdela oldum
iyi kide hayatimdegisti.com a Katılmışım yoksa kaya beni aldatmaya devam edecekti magazinde de hayatimdegisti.com 1 numara artık hayatimdegisti.com hayatımın
büyük bir kısmını kaplıo

ibrahim Tatlıses
bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr
ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses hayatimdegisti.com a giriyosa bu dogrudur
hayatimdegisti.com aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyorum hayatimdegisti.com un karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz ama evelallah bi yine açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm
eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa hayatimdegisti.com a üye olmadın Allah cezanızı verecek

mustafa topaloğlu :
hayatimdegisti.com güzeldir zaten güzel olmasa aşk olmaz aşklar çok faydalı bişeydir
portakalda faydalıdır o zaman portakal aşkmıdır
Allah kimseyi aşksız bırakmasın damlaya damlaya hayatimdegisti.com olur

Kuşum Aydın :
efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şükürrrrrrr bendee girdim hayatimdegisti.comda neeee varrr neee yokkkk
baktımmm birazzzz vallaahhiii çok faydalı bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda bende
tanıştımmm tüliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaa onları ihayatimdegisti.com sayesinDeeeeeee

süleyman demirel
sevgiliii vatandaşşlarım artık ülkeyii yönetmekk daha da kolaylaştıı tabikide
şimdi vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hükümetimizzzz giriyor hayatimdegisti.com ordaa halkın sesini
duyuyorrrr onaa göre icraatlarını yapıyorlarrr ..... bizim zamanımızda böleeemiydii hayatimdegisti.com vaaardıdaa bizzmi
giirmedik nazmiyee bile bağımlısı oldu çıkamıyoo binealeyh hayatimdegisti.com politika açısından da
fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gapp projeside benimdirrr

Bülent abla
efenimm yüce Allah-ü tealaanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda
internet diye tabiiir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı çok muhterem hayatimdegisti.com ailesine
bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder
zat-i muhterem hayatimdegisti.com ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borç bilirim efenim
gerçekteen çoooook başarılııı aaaaaaa-aaaaaaaaa

teoman_ 12-08-2008 07:31 PM

Ynt: Ünlülerin sitemiz hakkındaki düşünceleri :D

beni yazmayı unutmuşsun

hayat kadere inat 03-05-2009 07:42 PM

Cevap: Ynt: Ünlülerin sitemiz hakkındaki düşünceleri :D

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 72065)
beni yazmayı unutmuşsun

n9598Dur bakalım senden önce beni yazmayı unutmuşağla2 böyle bir hata kabul edememdlckrn ve bu şartlarda burada daha fazla kalamam girlhaha

yas_min 05-05-2009 09:25 PM

Cevap: Ünlülerin sitemiz hakkındaki düşünceleri :D

Super olmus:D tsklerrrrr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 AM.