![]() |
kadının zekası :)))) Bir kadinla bir adam ayriayri arabalarinda giderlerken carpisirlar. Ikisinin de arabasi mahvolur ama sans eseri ikisi de hic yara almadan kurtulur. Arabalarindan surunerek cikarlar ve kadin adama bakip: -Cok ilginc! Sen erkeksin ben de kadin. Arabalarimiz mahvoldu ama ikimize de hicbir sey olmadi. Bu belki de tanisip, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur icinde birlikte yasamamiz icin birisarettir" der. Muthis heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklisin" diye cevap verir. Saskinlikla "Bak, arabam hurdaya dondu ama bir sise sarap sapasaglam. Bu kesin bir isaret. Bu sarabi icip sansimizi kutlamaliyiz" diye devam eden kadin, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, acar ve yarisini icip kadina verir.Kadin hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir.Bunun ustune adam sorar: "Sen icmeyecek misin?" Kadin cevap verir: "Hayir, ben polisi bekleyecegim!" |
Ynt: Mizah Bölümü Temel Karayolları Müdürlüğünde işe alınmıştır; görevi ise yollardaki çizgileri çekmektir. Temel'e bir kutu boya ve fırça verilir. Temel çizgileri çekmeye başlar. Bir gün amiri gelir ve çizelgeye bakar; "1. gün 500 metre, 2. gün 300 metre, 3. gün 150 metre, 4. Gün 100 metre.." "Temel", der "her gün gittikçe tembelleşiyorsun galiba?" Temel cevap verir: "Aksine amirum daha çok çalışayrum lakin gün geçtikçe boya kutusundan daha fazla uzaklaşayrum khkh56 |
Ynt: Mizah Bölümü harikaaa özellikle anıların bölümü çok güzeldi .... khkh56 |
Ynt: Mizah Bölümü Harika hepsi.Çok beğendim. Bir tanede ben anlatayım bari. Öğlen vakti baktım tuvaletin ışığı açık.Boşuna yanmasın kapatayım dedim.Kapattığım anda tuvaletten --Işııııııııııııığıııııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaaaaak. Diye bir ses geldi.Kardeşim tuvaletteymiş.Meğer. |
Ynt: Mizah Bölümü Akşam nette dolaşırken rastladım bunlara ben de çok güldüm, beğendiğinize sevindim ve bu bölüm de mizah bölümü olduğu için paylaşmak istedim sapkal89 bittiğim an bölümü alıntıdır bu arada özür tuh788 |
Ynt: Mizah Bölümü sorma lerzanım özellikle su 2 günüm çok güzel geçti.dogum günümü iş yerinde kutladım çok güzeldi hastalarım bile iyi ki varsın dediler,kendi çaplarında bir şeyler yapmışlar.düşünmüş olmaları çok hoşuma gitti. e ertesi gün de süpriz dogum günü kutladım keyfim ucmaya basladı,espiriler/anılar da güzel kahkaha da sınır tanımıyorum bu aralar smil56 hepbirlikte içten gülebildiğimiz,kahkaha da sınır tanımadığımız nice mutlu günlere temennisi ile... 44 |
Ynt: Mizah Bölümü etterna alemsi. sen var ya harikasın super ne güzel etmişsin de bu harika komik esprileri bizlerle paylaşmışsın. derty onca işimmin gücümün arasında onları okumaktan kendimi alıkoyamadım ama onca stresim gitti. beni çok güldürdün. neseli56 Allah da seni güldürsün. khkh56 |
Ynt: Mizah Bölümü Beğendiğine çok sevindim Deria actionsmile |
Ynt: Mizah Bölümü bittiğim an bölümü güzel olmuş özellikle serviş şoförünün pokeman muhabbetti ve polisler... |
Ynt: Mizah Bölümü etterna çok güzeller teşekkür art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |